-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisPocok
csendes tag
C728, GTV v414 + eARC / CEC bekapcsolás
Leírom hogyan sikerült bekapcsolni az ARC/CEC dolgokat Google TV alatt, mert beleöltem 3 órát és semmilyen elérhető online guide nem így mutatta. Nyilván user error, én kerestem rossz helyen (Sound-nál kerestem hisz' ez audió cucc, közben az inputok beállítási lehetőségéhez került, ami logikus is... mostmár).
disclaimer: csináltam egy factory resetet és onnan kezdtem újra, így minden más beállítás alapértelmezett maradt. Jelenleg nem Google TV módban fut (azaz nem vagyok bejelentkezve) hátha számít ez később olvasóknak.
⚙️ Settings > Channels and inputs > Inputs
- Itt ki majd utána bekapcsoltam az eARC mode-ot (végül ON maradt, de ezzel megéri játsani)
- Majd a Consumer Electronic Control (CEC) menü alatt bekapcsoltam három menüpontot (HDMI control, Auto power on, Auto standby)Ezután elérhetővé vált a ⚙️ Settings > Display & Sounds > Audio > Audio output > ARC opció
ps.: Optikai audió továbbra sem működik semmilyen formában, erre nem jöttem rá. Pedig világít a kis piros fény a tévé felől.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest