- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
válasz
lastmohican2 #4185 üzenetére
65 va panel 10bites 55 hva panel 8bit+2frc. Eddig nekem mindent lejátszott de ebben tomp a szakértő mert ő elég sok anyaggal próbálta vagy ír vagy írj rá! Bt controller úgy tudom jó hozzá és lehet játékokat telepíteni de ne ezért vedd mert a komolyabb játékokhiz kevés a cucc, nem erre lett kitalálva. Ha van hely és 3m től távolabb nézed én tuti 65 alatt már nem vennék.
-
Kiskutya
veterán
válasz
Zsoleszhun #4174 üzenetére
Régen néztem én is ezt de elég későn kerülnek fel az fw-k.
-
Kiskutya
veterán
A 65 220ba most szerintem jobban megéri! Felhősödés bevilagitas nem jellemző c sorozatnál itt még senki nem jelezte hogy tapasztalta volna akár 55 vagy 65 méretben. Távirányítót én nem használom másra egyszer próbáltuk itt valakivel Telekom boxal az nem jött össze de lehet csak a párosító kód nem volt jó. Igen direct led!
-
Kiskutya
veterán
Nem mindenkinek tetszik a samsung túlszaturált szinvilága a tcl sokkal természetesebb. A tcl qled 10bit panel a Samsung csak 8+2frc a tclbe van dts dekóder samuba nincs a tcl tudja a dolby visiont a Samsung nem. Attól még lehet jó a Samsung kinek melyik tetszik. Az én igényeinek a tcl szimpatikusabb volt azért is vettem.
-
Kiskutya
veterán
Itt az új fw [v602] letöltés és próba csak saját felelőségre!!! Még nem teszteltem!
-
Kiskutya
veterán
Hülyesegeket írna mert van feljonvertálás és semmivel ne rosszabb mint más márkánál. Én már láttam feljonvertálás nélkül Ps4 slimet pixel halom volt az egész kép itt még gyönyörű mintha 4k lenne. 720p is teljesen jó. Mivel gyenge a netem én 720 vacy 1080p nézek filmeket és teljesen rendben van.
-
Kiskutya
veterán
Bekaocsolásnál van gyorsinditás de én nem használom napi 1x 2x kell megtenni. Azt a pár másodpercet kibirom. Hang csúszás volt az elején optikai kábelen nem tudom ez hogy áll most mert hdmi arcon keresztül hallgatom és semmi csúszás! A lényeg hogy fel kell rakni az új frissítést mert sokat javult a tv a kezdetek óta! Maga az android meg nem lassú nekem lg webos rendszer volt előtte és nem érzem lassabbnak.
-
Kiskutya
veterán
válasz
#58033152 #4019 üzenetére
Ez nem márka függő hanem a technológiából adódik. Ezt előre nem lehet tudni akár egy lg vagy sony vagy Samsung modellnél is előfordulhat bármikor. Nekem a tcl c715 teljesen ok ilyen téren az hogy később mi kész majd kiderül. Sok Samsung vagy lg már kibontást után mutat ilyen problémákat.
-
Kiskutya
veterán
válasz
darius09 #4001 üzenetére
Én csak álmodok az ilyen anyagokról mivel a településen egy fos a net és 4g gyorsítás se lehetséges. Nyíregyházáról költöztem ahol 1000es digi volt most meg 16m. Annak örölök hogy legalább a netflix megy normálisan, ezért nálam csak ott megy a dv. Ahogy írtam korábban tomp viszont tesztelte mindennel és ő ahogy kivettem a szavaiból legtöbbet dv filmeket néz!
-
Kiskutya
veterán
válasz
feriferi12 #3999 üzenetére
Szerintem a kapnál is igaz külső dv filmekkel én se próbáltam. Tomp-ot kérdezd ő szokott külső helyröl dv filmeket nézni.
-
Kiskutya
veterán
válasz
feriferi12 #3996 üzenetére
Automatikusan fel kell hogy ismerje. Tuti hogy dv a film?
-
Kiskutya
veterán
válasz
Deadpool73 #3986 üzenetére
Nekem 1tb van rákötve eddig semmi gond.
-
Kiskutya
veterán
65c715-re szerintem a v389 jobb mint a 395 érdemes még várni egy köv javításra. Szemre kontrasztosabb a kép mint a 395-nél, nyilván nem egy műszeres mérés de én maradok 389-en!
-
Kiskutya
veterán
válasz
Deadpool73 #3912 üzenetére
Jövőre aki Samsungot vásárol részben tcl lesz mivel ő gyártja a panelt. [link]
-
Kiskutya
veterán
válasz
Deadpool73 #3902 üzenetére
Valahol sajnos érthető meg mindig sokan úgy gondolják hogy a tcl egy kínai noname tv. Addig amíg a tcl nem kezd valami jó reklmamba hogy megismerjék az emberek neheten fog elterjedni.
-
Kiskutya
veterán
válasz
Deadpool73 #3893 üzenetére
C715nél nem jellemző de bármelyik tv-nél előfordulhat. Ez csak akkor derül ki ha megveszed és teszteled max visszaküldöd ha nem tetszik. A tcl esetében egy fontos dolog teszt előtt mindenképp frissítsd manuálisan a szoftvert a legujabbra mert sokat javult főleg hdr megjelenítésben és a rendszer sebességben a tv. 378 a hivatalos szoftver a legujabb béta meg amit fentebb linkeltem.
-
Kiskutya
veterán
[FW395] Nem teszteltem csak saját felelőségre!
-
Kiskutya
veterán
válasz
Deadpool73 #3890 üzenetére
Egyszerű a döntés ha filmezel sötét szobában akkor mindenképp a tcl a va panel miatt. Ha csak világos nappaliba kell akkor az LG is jó! Nekem lg ips paneles tv volt a tcl előtt én soha nem fogok mégegyszer olyat venni. Nekem jobban bejön a va panel.
-
Kiskutya
veterán
válasz
tothjani81 #3860 üzenetére
Van sávosodás de nem minden fw-n látszik.
-
Kiskutya
veterán
válasz
tothjani81 #3858 üzenetére
Tomp beszélt szervizzel azt mondta normálisak. Úgy látom nincs szerencséd a tévékkel a Samsung útán még ez is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged