- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
válasz
varadigabor #4507 üzenetére
Pont reggel írtam sajnos a sony sem kivétel! Mai infó! [link]
-
Kiskutya
veterán
válasz
varadigabor #4507 üzenetére
Az a baj ez nem márka függő sajnos minden típusnál lehet olvasni hibáját selejteket. Ennyire nem figyelnek oda sehol már csak a darabszám számít! Volt itt aki 2 Samsungot küldött vissza mire a 3. tcl lett a jó neki! Én vagy 20 éve dolgoztam több műszaki boltba is akkor még az volt a normális hogy az üzletbe kibontottad kipróbáltam és úgy vitted el. Jó ez a 14 nap ami most van csak kellemetlen és macera ha gáz van és azt vettem észre egyre több a hibás cucc minden gyártónál.
-
Kiskutya
veterán
válasz
varadigabor #4492 üzenetére
Az a baj hogy addig nem jutottál el hogy frissítsd a szoftvert sajnos! Az még dobott volna a minőségén Jobb a hdr a fényerő mozgás megjelenítése és még a színek is!
-
Kiskutya
veterán
válasz
Midguardian #4490 üzenetére
Szerintem is valami szennyeződés olyan mintha a ledek elé bekerult volna valami. Lehet valahogy ki lehetne varázsolni de egy új tvbe én se piszkálnék bele ha nagyon zavaró visszaküldeném inkább. Elég bosszantó és érdekes hogy emagrol rendelt már 2. ilyen foltosodás.........
-
Kiskutya
veterán
válasz
varadigabor #4484 üzenetére
Persze, ezt nem szabad így megtartani!
-
Kiskutya
veterán
válasz
varadigabor #4480 üzenetére
Igen az az alap szoftver nem tudom hogy ő vissza tette e nem hiszem de elég érdekes hogy ugyan ott vannak a foltok. Többen vettünk már ilyen tv-t és senkinek nem volt ilyen az emagrol rendelve meg egymás után 2 is hmm.....
-
Kiskutya
veterán
válasz
varadigabor #4478 üzenetére
Milyen fw van rajta nézd már meg mert ő frissítette abból kiderül!
-
Kiskutya
veterán
válasz
varadigabor #4474 üzenetére
Hmm nekem ez érdekes. Volt még itt valaki ugyan ilyen foltokkal azon gondolkodom hogy nem azt kaptad amit ő visszaküldött ?........ Nem volt bontott a doboz tuti originált volt? Próbálj meg kérni egy cserét szerintem kötelesek ha van készleten. Milyen fw van rajta?
-
Kiskutya
veterán
válasz
varadigabor #4471 üzenetére
Szerintem kérhetsz cserét is mivel ugyan az a tv kötelesek egy az egybe cserélni. Van az emagon 65c715 csak más árban
[link] Egy fotót mindenképp csinálj már légy szíves mert kíváncsi vagyok milyen foltok vannak!
-
Kiskutya
veterán
válasz
varadigabor #4471 üzenetére
Milyen 3 folt? Képet tudsz küldeni?
-
Kiskutya
veterán
válasz
szatyor1972 #4466 üzenetére
Én nem szoktam. Max ha valami gáz van megcsinálod.
-
Kiskutya
veterán
válasz
szatyor1972 #4460 üzenetére
Nincs, beállítod a képet ahogy tetszik! A micro dimminget ajánlom próbáld ki szerintem jó cucc a fényerő beállításokba található.
-
Kiskutya
veterán
válasz
varadigabor #4452 üzenetére
Majd írj milyen segítünk beállítani!
-
Kiskutya
veterán
válasz
bostone #4436 üzenetére
Nekem 65c715 van csak arról tudok írni!
Kötelező a szoftver frissítés mert sokat változott!
Nem gondolom hogy lenne eltérés egy egy darabok között.
Android számomra teljesen ok!
Könnyen kezelhető gyors!
Nekem 1et adtak de vettem hozza bt mikrofonos távirányítót 2990 volt akciósan.
Légegérröl nem tudok írni mert nem nagyon érdekelt nem néztem utána.
Netflix hbo go kodi működik én a plexet is használom az is ok.
65be c715 állítható van 2 pozíció többi típust nem tudom.
Garancia amikor én vettem 5év volt most nem tudom hogy árulják az emagon pl visszament 2re. Szerviz nem jelent problémát a visszaélések alapján normálisak! -
Kiskutya
veterán
Köszi az infót! Egyébként azt se lenne rossz tudni hogy amikor valaki teszteli milyen fw van rajta. Olvastam valahol egy tesztet ahol csináltak a gyári szoftverrel majd később talán a 378al és rohadt nagy a különbség. Azt írta a tesztelő is hogy az a szomorú hogy így dobnak piacra egy tévét. Ezt amúgy már én is írtam itt régebben hogy az elején olyan volt mintha félkész terméket kaptam volna. Szerencsére idővel változott mert egész más véleményem lenne róla ha nem foglalkoznak vele. 378 óta még jobb lett a kép úgyhogy remélem csak így megy tovább!...
-
Kiskutya
veterán
Egyébként kipróbáltam a tv hangját erősítő nélkül megmondom őszintén vagy javítottak rajta vagy rosszabbra emlékeztem de egész korrekt tvhez képest. Dolby atmos be és mozi mód.
-
Kiskutya
veterán
Eddig nagyon jónak tűnik ez a v606 frissítés. Jók a színek gyors a menü és mintha kicsit a mozgás megjelenítésen is javítottak volna de ez lehet csak placebo.
-
Kiskutya
veterán
válasz
lastmohican2 #4373 üzenetére
Én nem. Gondolom ha megadja magát garanciás az is.
-
Kiskutya
veterán
válasz
lastmohican2 #4347 üzenetére
A 65 viszont maradt 220.
-
Kiskutya
veterán
válasz
Drpesti1985 #4327 üzenetére
Privátba leirhatnád hogy mi kell hozzá?
-
Kiskutya
veterán
Az se mindegy hogy van beállítva. Az uncsim q82r tévéje is addig volt látványos amíg a szappanopera hatás be volt kapcsolva ahogy kikapcsolta olyan nagy hűha érzésem nem volt hogy de jó lenne a tcl helyett. Biztos hogy jobb tv (q82r) viszont akciósan 390 volt az ára... Ezt a c715-öt az uhd 8500 és a q60t-vel kell max összehasonlítani.
-
Kiskutya
veterán
válasz
freeapro #4247 üzenetére
Frissítésen legalább látszik hogy foglalkoznak vele és bármikor vissza tudsz rakni egy régebbit ha nem tetszik az új. Ráadásul elég kevés app van a hisense rendszeréhez pl hbo go sincs. Távirányító tanítható csak kellene hozzá normális tcl kód azt írta itt valaki nem jó a régi tcl kód mert újabb kell. Az új kódot honnan lehet megszerezni fogalmam nincs. (engem nem zavar a több távirányító így ezzel nem us foglalkoztam)
-
Kiskutya
veterán
válasz
lastmohican2 #4220 üzenetére
-
Kiskutya
veterán
Jött ki plex frissítés nézzen rá akinek gondja volt hátha megoldja!
-
Kiskutya
veterán
Megnéztem jobban itthon a videót. Már értem miért tetszik neki a hisense. Az orosz fórumokon azon sírnak sokan hogy a c7-es sorozatba nincs motion plus vagy hogy nevezzem ami szappanopera effekt. Nekem az volt az lg-ben 1x próbáltam ki utána ki is kapcsoltam. Valamiért az oroszok ezt szeretik használni és ahogy néztem a videót a hisense tévén be van kapcsolva. Ezt általában minden szakértő elsőnek mond hogy ki kell kapcsolni. Nem tudom amúgy ebbe c sorozatba miért nincs de nekem nem is hiányzik mert soha nem használom szerintem elrontja a film hatását!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Filmvilág
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Medence topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest