- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
válasz
mikrofon #6148 üzenetére
Engem csak egy dolog ami igazán érdekel hogy a sávosodás látszik e a fentebb linkelt videoban főleg 5%-nál. Ezen kívül amire jelenleg használom nekem tökéletes a c715 fényerő színek ok én mozgásnál se látok zavaró anomáliát de lehet nem vagyok rá érzékeny és ps4-el is tökéletes egyedül a dts nem megy még most sem.
-
Kiskutya
veterán
válasz
Piftuka #6145 üzenetére
Panelhomogenitás, sávosodás, kontraszt tesztek eredménye, a háttérvilágítás hatékonyságának (reagálás, blooming) vizsgálata, SDR, HDR tartalmak fényereje...
- No, és persze mozgásmegjelenítéssel kapcsolatos megfigyelések (tévé adások, sport közvetítés, 24p filmtartalmak).Ezek engem is érdekelnek!
-
Kiskutya
veterán
válasz
kiszpista900 #6141 üzenetére
Lehet az lg topikba jobban tudnak segíteni.
-
Kiskutya
veterán
válasz
mikrofon #6135 üzenetére
Rengeteget fog javulni szoftveresen sajnos a tcl úgy dobja ki a tvket hogy szinte félkész szoftverrel. Legalább is nálam a c715 így volt. A sport módba kapcsold ki a dinamikus szint mert nagyon túlszaturált főleg a zöld. Ja és hangba én a mai napig nem értem a c715-nél miért nem úgy van ahogy leirtad pedig szoftveresen szerintem megoldható lenne. Elég zavaró volt hogy optika mellett szólt a tv hangszóró is.
-
Kiskutya
veterán
Itt egy teszt videó eddig ezt meg nem láttam de itt brutálisnak tűnik a hdr fényerő pedig tudom hogy nem az. [link]
-
Kiskutya
veterán
UPDATE VERSION: V644Megjelenés / feltöltés
dátuma: 21/06/2021 Összeállítás dátuma: Fri Jun 18 19:08:19
URL fájlméret: 1.384Gb
Letöltési link:
http://na-update.cedock.com/apps/resource2/V8R851T02/V8-R851T02-LF1V644/FOTA-OTA/V8-R851T02-LF1V644.018858.zip -
Kiskutya
veterán
Dinamikus szín szerintem mozi módba semmit nem csinál bár ez lehet csak bug viszont sport módba ha mégnézed elég durván Samsungos túlszaturált képet eredményez. A mozgás javítás nálam is be van kapcsolva talán kicsit egyenletesebb a mozgás. A led mozgás javítás ki van kapcsolva az szerintem csak ront a képen én úgy vettem észre.
-
Kiskutya
veterán
ÚJ FRISSÍTÉS V643
A közzététel / feltöltés ideje: 2021.06.16. Az
URL fájlméretének ellenőrzése: 1,385 Gb
[Változtatási napló]:
1. fokozza a stabilitást
2. optimalizált élmény
3. javított néhány audio formátum összeomlott
4. biztonsági csomag frissítés (gDLL)
Letöltési link:
http://na-update.cedock.com/apps/resource2/V8R851T02/V8-R851T02-LF1V643/FOTA-OTA/V8-R851T02-LF1V643.018832.zip -
Kiskutya
veterán
Fw 640:
Változási napló:
- TV-csatornák optimalizálása
- GUI-rendszer optimalizálás + Új TV-ikon Dolby Vison
- SDK-kód frissítés (Pontosabb részleteket nem lehet tudni a Realtek SDK-kra vonatkozó „bizalmas” információi miatt)
- Hálózati lejátszás optimalizálása (csak a helyi lejátszó)
- Néhány alkalmazás frissült. -
-
Kiskutya
veterán
fw 640: [link]
-
Kiskutya
veterán
Régen jött béta frissítés lehet már a 11re gyúrnak?
-
-
Kiskutya
veterán
-
-
Kiskutya
veterán
válasz
mikrofon #5870 üzenetére
Egy specifikus eszköz mindig jobb. Egyébként felhasználás függő, nekem pl semmi nem akad vagy szaggat. Nyilván olyan tartalmakat nézek a netem meg nem alkalmas hogy a legjobb minőségű dolgokat nézzem. Hbo go, netflix, amazon prime, 1080p filmek nálam mennek. Érdemes kiprobalnod ha még nem tetted meg a 638-as szoftvert.
-
Kiskutya
veterán
válasz
Drpesti1985 #5861 üzenetére
Hmm az meg hogy? Egyébként a 634 helyett tedd fel a 638at. 634re sok a panasz.
-
Kiskutya
veterán
Azért ezt elfogadnám 85r745. [link]
-
Kiskutya
veterán
ÚJ FRISSÍTÉS V638
Megjelenés / feltöltés ideje: 20.05.21
http://eu-update.cedock.com/apps/resource2/V8R851T02/V8-R851T02-LF1V638/FOTA-OTA/V8-R851T02-LF1V638.018697.zip
—————————————— -----------
------------------------
[megfigyelhető változás]:
- Visszalépés az előző menübe. Menük, amelyeket a korábbi verziókban láthatott.
- Látható, hogy változás történt a pajzs / hálózati kártya fájljaiban. (amely lehet Wi-Fi, LAN vagy BT)
- A GUI környezetben is történt változás. Sajnos a pontos elemek nem jeleníthetők meg.
- A Realtek Audio / Video .libs frissítése -
Kiskutya
veterán
válasz
tomboy0013 #5831 üzenetére
c715-re se volt normális teszt amiket meg találni lehetett róla nem igazán volt hiteles többek között ami itt a ph-n is volt.
-
Kiskutya
veterán
Szerintem a mozi mód teljesen jó én annyit szoktam állítani rajta hogy a zajszűrőket kikapcsolom fekete szint 48 a micro dimming meg alapra vagy kikapcsolva. Ha túl meleg a szín akkor azon lehet állítani valahol normál meg meleg közé. Nekem úgy teljesen jó világosba is meg sötétbe.
-
Kiskutya
veterán
válasz
mikrofon #5773 üzenetére
Engem az zavart hogy nincsenek kategóriák. Nem hiszem hogy aki hagyományos nappaliba néha megnéz egy filmet gyerek mellett meg a spotify megy a háttérbe akkor ne lehetne valami alsóbb kategóriát ajánlani. Szinte biztos vagyok benne hogy azok között is van eltérés. Megtehetném ha nagyon akarnám hogy 1milliot is elköltsek rá de egyszerűen feleslegesnek tartom. Kocsit is 6 évesen vettem 2 év alatt tettem bele 15000km-t mert van mellette van céges és csak szinte ő használja.
-
Kiskutya
veterán
[v635] ha valakinek lenne kedve tesztelni. (saját felelőségre)
-
Kiskutya
veterán
Nekem vsx 323 van de nem megy normálisan az arc viszont ez nem tv hibája mert több fórumon is olvastam hogy nem tudták normálisan összehozni más tv-vel sem.(Tcl elött lg volt azzal se ment) Nekem úgy van bekötve hogy tv hdmi1 - erősítő hdmi out + optikán illetve a sat az erősítőre van kötve. A tv saját lejátszóján tuti kimegy megy az 5.1 viszont tegnap sikerült már a plexen is kivinni ahogy fentebb írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest