- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Magisk
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
nicu71
addikt
válasz
FireFox1996 #31193 üzenetére
Az Airplay könnyen kiiktatható,nyisd meg,lépkedj a menüben,amíg lehet,fogadj el mindent ,aztan többet nem nyaggat.
-
nicu71
addikt
válasz
Pendragon911 #30878 üzenetére
Próbáld ki a PC módot.
-
nicu71
addikt
válasz
st6969 #30684 üzenetére
Nem sokat tvzek, és szinte csak RTL ,néha Magyar Mozi tv,Eurosport,a csuszás csak RTL, és néha.Mist épp jó.
Más.A Netflix kellemes mozi módról való bosszantó szemkiégető dinamikus módra váltását megunva jól belepiszkáltam a beállitásaiba,fényerő lecsökkentve,élesség levéve,meleg módra állítva,amíg nem javítják szódával elmegy így 😉 -
nicu71
addikt
válasz
Celtis #30666 üzenetére
Szintén megnéztem,hát én nem veszek észre olyat amit szemet szúrna,talán a fenyőknél mintha lenne egy pirinyó folytonossági hiany a Vérapónál,de én ezt magamtól ugyan észre nem veszem,annyira látványos ez a film,olyan színorgia, és fények vannak benne, egyszerűen pazar.A 3 test ama jelenete se hoz számomra semmi szokatlant,az ilyen hosszú snitteknél nekem az lenne a fura ha vajsima lenne a kameramozgás és itt is talán latok valami hangyafasznyi megröccenést ha nagyon erőltetem meredt szemekkel nézve,de semmi olyat ami miatt szentségelni kezdenék.
Ami jobban idegesít hogy ennel a 143 versionnál is fennáll fényes DV film után a Netflix menüje ordenáre dinamikusra vált,amit rögtön mozira kell áttenni,majd masik film inditva az sotèt módban indul.Holott én a fényest preferálom.Ezt nem tudom mikor fogjàk helyretenni.Valamint a bekapcsolt mozgasjavitaskor jelentkező ghosting pl focimeccsnél is fennállhat még ,de ezt még nem volt időm tesztelgetni .Ha már ennél a szoftver verziónál tartunk,a tv adások alatti hangcsuszás az RTL nél nem jelentkezett/Voda kártya, viszont szomorúan állapítottam meg,hogy a 4IG alighanem visszavett a bitrátákból,mert érezhetően romlott a képminőség. -
nicu71
addikt
válasz
bnorci71 #29841 üzenetére
Elképzelhető hogy közvetítés,vagy bármi más,de nem hinném hogy a tv hiba, ugyanis az olimpia alatt nálam is volt,de talán egyszer-kétszer,és csak ott és akkor.
A CI card nálam egy ezeréves UPC, /még nem volt ok hogy kicseréljék vodásra,meg már minek is,azt se tudjuk ,mi lesz ha a 4IG bevadul/bekapcsoláskor kiirja hogy üdvözöl,és azonosítás,ez kb 2 másodperc .Nem tudom nàlad mi okozza ... -
nicu71
addikt
válasz
bnorci71 #29797 üzenetére
Mindenképp tedd rendbe a gagyi F-csatlakozót a koax végén,de ha Digi a szolgáltató,akkor a széteső kép az szinte a "védjegye" mióta a románok eladták Mr Jászainak.Leginkább Mozi mód ajánlott,és egész biztos sok a 100as Nálam SDRmódban árnyékos szobában bőven elég a 30.
Hamarosan kész lesz Vhiktor Yt csatornáján az optimális beállításokat tartalmazó videó, addig is ajánlom nézz rá 835 beállításaira ,az jó kiindulási alapnak. -
nicu71
addikt
-
nicu71
addikt
Valaki próbálta már a V141-et?A Telegramon viszonylag pozitív a fogadtatás /ha jól értem/
-
nicu71
addikt
válasz
BreamHunter #29422 üzenetére
Ne haragudj haver,de ezt,extrém módon túlreagáltad,és alaptalanul vádaskodsz .Mi ez a giga hiszti,mi ez a hangnem,nem sikerült a vasárnapi rántott hús ,vagy a Forma1 futamon nem a kedvenc nyert a Hungaroringen? A kollega semmi sértőt nem írt, egyszerűen érthetetlen ez a méretű kirohanás.
-
nicu71
addikt
válasz
BlueSteel #29280 üzenetére
És milyen okbol hagyod bekapcsolva alacsonyon a helyi kontrasztot?
Egyébként a House of dragonst nézvén Plexről streamelve felfedezni véltem apró mikroakadásokat,de közel sem zavaró mértékben.A látvány,a jelenetek,a páncélok,a csodásan kidolgozott jelmezek viszont elképesztően gyönyörűek a 805-n -
nicu71
addikt
válasz
Stealth #29246 üzenetére
Sorry, nem te irtad hogy akad a tv,de más igen a vb döntő kapcsán
Na áttettem, vagyis kivettem a minden jelforrás esetén a pipát,és mintha megszűnt volna az átkozott ghosting/egyébként nekem mozi módban se volt olyan hogy ne váltogatta volna,ahogy kell,szóval tényleg nagyon hektikusan viselkedik ez a televízor -
nicu71
addikt
válasz
Cartmenn #29158 üzenetére
Hát én se ,megvannak ugyanazok a hibák,gyorsan belenéztem egy fociba, ugyanúgy ghostingolnak a játékosok a közelikben bekapcsolt mozgásjav. mellett,a DV fényes módból SDRre visszatérve Dinamikus képmódra vàlt,gondolom a local dimminget is érdemes csupán közepesen hagyni.
Egyebként akadozást én sosem tapasztaltam,meg az előzőekkel is tudok együtt èlni.Majd ki lesz kupálva. -
nicu71
addikt
Meggyütt a 135🙂
-
nicu71
addikt
válasz
Pendragon911 #29093 üzenetére
Nekem emlékeim szerint egy hét alatt megvolt decemberben .
-
-
nicu71
addikt
-
-
nicu71
addikt
válasz
BlueSteel #28944 üzenetére
Én is néztem ama bizonyos House of Dragont,de nálam nem akadt se a Kodin se a Plexen,4k DV .Viszont gyakran fókusztalan , életlen a mellékszereplők arca/pl az asztal közepén ülőé éles,2 oldalsó, kissé homályos.De csak DV tartalomnál, első évadot síma 4kban szimultán nézem a 2.-al és ott semmi ilyesmi nincs.Fura
805 a 98 szoftverrel. -
nicu71
addikt
válasz
Pendragon911 #28810 üzenetére
Nyugi,van Rtl+, és remekül működik a 805-n,mindent is azon nézek.
-
nicu71
addikt
válasz
westcoastog #28805 üzenetére
Na végre valaki.
Várjuk a beszámolót .
-
nicu71
addikt
-
nicu71
addikt
válasz
BreamHunter #28221 üzenetére
Az enyém/ 805/még soha nem akadt,nem lassult,pedig neha eléggé meggyötröm.Igaz,minden nap használat után fullra áramtalanítom,már ha ez számít valamit.
-
nicu71
addikt
válasz
Blackeventer #28081 üzenetére
Nem hinném hogy a Xiaomi jobb lenne a frissitések terén,sőt🙂 ,viszont a TCL régi motoros a tv gyártásban.Az említett Tcl655 annyira új ,hogy még kb senkinek sincs itt,de szerintem tutira nem lehet rossz,olvasva a specifikációkat.
-
nicu71
addikt
válasz
droti25 #27851 üzenetére
Egyesek tudni vélik a Telegramról szerzett infók alapján,hogy hamarosan hivatalosan is megérkezik a 121es OTA.Részemről kivárom,ugyanis nálam különösebben rosszat nem produkált a 98 .Focimeccsnél enyhe ghosting,DV ből SDR -re való visszaváltáskor Dinamikus módba kerülés, valamint a local dimming felső fokon való túltolt kontrasztnövelés ,amit észrevettem,ezek annyira nem elviselhetetlen hibák.
-
nicu71
addikt
válasz
beach head #27711 üzenetére
Digis fórumban folyamatos a panasz,onnan ered a probléma gyökere elsősorban.
-
nicu71
addikt
Igazad van, rákerestem direkte, még az X-en,Redditen is téma a Shogun fish eye lens túltolt használata! De mivel a Szegény páráknál, és a Rezsim sorozatnál is felfedezni véltem,bepánikoltam 😂 De akkor lenyugtatom magam.Hogy ne legyen ennyire off,en is tapasztalom a 98 szoft "áldásos"hatását a 805-n,"fényes"re àllitva a DV képet, onnan kilépve SDR tv-adás "Mozi "-ról"Dinamikus"ra vált,szem kiég.
-
nicu71
addikt
Nagyon off,de hátha látott már valaki ilyet.Pc-ről Plexxel streamelve,de a pc monitoron is hasonló.Jól látszik hogy az egyenes oszlopok a széleken görbülbek,mintha halszem optika effekt lenne,de ez biztos nem normális ,mi váltja ki ezt?
-
nicu71
addikt
válasz
BreamHunter #27325 üzenetére
Nálam a Vodás kártyával tökéletes az EPG a c80-n,és a 735 is jó volt Tényleg meg kéne nézni a régiós beállitásokat,és amúgy a Digi fórumban is folyamat panaszkodnak a nerizálodott Digi minőségromlására.
-
nicu71
addikt
válasz
phoenix1989 #27201 üzenetére
Na,erre én is felfigyeltem, a 805 random kiírja néha hogy melyik csati,melyik műsor.Kissé fura jelenség 🤔
-
nicu71
addikt
-
nicu71
addikt
válasz
Stealth #26789 üzenetére
Odakapcsoltam,bűnrossz meccs, és mintha látni véltem volna, szóval vsz reális problem,szinten Voda.😅
A szerviz update nálam se talàlt semmit.🙂
Viszont amit akartam meg kérdezni,ez a semmirevaló Gallery alkalmazás valamiért frissulni akar de nem telepíthető.Ez is a 98 óta. -
nicu71
addikt
válasz
Celtis #26776 üzenetére
A minap direkt negyed óráig néztem focit,vmik sportadón,3/7 ,tehat mozgásjavítás durva level up,és semmi ilyen nem volt,pedig árgus szemmel néztem,hátha meglátom az asztráltestet,de semmi, aztán kezdődött az Álommeló 🙂/805/ A kontrasztba való belepiszkálást észleltem viszont én is.
-
nicu71
addikt
Érdekes,hogy akinek 845 x2 van,az nem nagyon panaszkodott a 98as frissitésre,nekik miden ok,vagy ilyen keveseknek van?
És akik már korábban frissitettek telegramról,valaha is,azoknak sosem frissül OTA , közvetlen a tv-n? -
nicu71
addikt
válasz
sportsman #26515 üzenetére
Tegnap frissült nekem is,a mai bekapcskor feldobta.Én nem vagyok ilyemire háklis,csont nèlkül elfogadtam.
Nekem nincs igazán probléma a 98al,nem indul áruház módban,nem vált moziról dinamikusra,a mozgás se zavar ha szappanoperás,sőt egyenesen szeretem,nem vettem észre hogy a local dimming romlott volna,és valahogy mélyebb feketéket érzékelek.Tükröződés nem problem, kizárólag este tévézek, a tv gyenge pontjának a gyenge betekintési szöget nevezném inkább.Netflixem sajnos nincs , szóval azt az egyet nem tudom ellenőrizni,hogy esetleg akad-e.. -
nicu71
addikt
Szia gratulálok remek választás volt,a beállításoknál ajánlott kikapcsolni minden képjavitót,kivéve a helyi képernyősötétitést,az a sava -borsa a tvnek, Mozi mód a legjobb képven,hangban.De minden egyéb Vhiktor "Tökéletes kép" yt oldalán a tcl835 alapján beállítható.
Más: frissités után megjelent egy ilyen.Precízíós részlet,ám nem bekapcsolható 🤔
-
nicu71
addikt
Nekem is ebben a pillanatban,most töltődik a 805re .Végre
Es kimondottan örülök hogy be tudom majd kapcsolni a 20 pontos beállitást.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest