- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
ricsik #16726 üzenetére
Megvan, a tv hátulján lévővel egyezik, egy betű 10 szám. Mindent kitöltöttem de hiáb nyomom a garancia gombot, semmi reakció. Edge böngészőt hazsnáltam ahogy írták itt.
A számlaszám világít pirosan, emagos számlaszám. Nem értem, vicc ez az egész ígySzerk: nem a számlaszám kellett hanem a garijegy száma. Fura. Viszont azt írja csatoljak egy képet. Miről? A tv-ről, a számláról?
-
peternac
tag
-
FJC
senior tag
válasz
ricsik #16161 üzenetére
Mint írtam direkt kapcsoltam ki.
Nem ugrok az új Firm.-re, várok vannak e rossz tapasztalatok az újjal.
Én is külső playert használok, ha nagy ritkán filmet nézek, de jó a belső is (nem fontos külső eszköz). A VLC is egészen jó.
A sok Stream csatorna mellett szinte teljesen elhagytam a film "beszerzést ."
-
FJC
senior tag
válasz
ricsik #16129 üzenetére
Pár ember véleménye alapján nehéz dönteni....
A fórumokon általában problémába futott emberek posztolnak, tehát ez egy negatív szűrő!!!
A problémák egy része meggondolatlan frissítgetéseknek köszönhető - szerintem (nem csak itt, hanem főleg külföldi fórumokon olvasva).Nekem 65c839 van, négy hetes.
Eddig semmi problémám nincs vele.
A gyári firmware van rajta 474 -es, még nem ajánlott frissítést, az automatikus frissítést letiltottam.
A kép, hang kiváló, a saját média lejátszója ugyan fapados, de a 24p filmeket röccenés nélkül viszi (igaz csak néhánnyal próbáltam. Volt benne HD és 4K).
Ez előtt is Android TV-m volt, ezért a Google TV nem idegen. -
vidaila
senior tag
válasz
ricsik #16135 üzenetére
Azért ne felejtsük el, hogy elég sokan kinlódunk a c735-el az automatikus fényerő ugrálással. Reméljük, hogy szoftveres hiba amit majd javítanak idővel. Ezt leszámítva egyébként nagyon szép képe van a TV-nek az árához képest, egy hete van nálam a TV de imádom, haragszok a fényerő ingadozás miatt de gyönyörű a képe. Streamerek is mennék hibátlanul, nem volt fagyás, leállás egyszer sem.
-
mrszekely
csendes tag
válasz
ricsik #16129 üzenetére
835-öm van, gyári legujabb firmware-el. TV adás, Kodi (szigorúan a mátrix verzió), Netflix, HBO, YouTube.
Teszi a dolgát. A TV csatornák sorrendjét megoldotta, hogy Lengyelországra állítottam (Digi), a 20-as új Kodi csinált fagyást ezért visszaraktam a 19est, ez tökéletes. Streaming platformok hibátlanul mennek.
A Kodi NAS - ról kapja a tartalmat a TV pedig házimozi rendszerrel üzemel, ott a tv mindent küld (DTS, Dolby, DTS HD, TrueHD, stb)Ha igen és fantasztikus képe van!
Én ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged