Hirdetés
- Mobil flották
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 11 - népalma
- Manga lányok és csupa képernyő a Nubia friss kagylótelefonján
- Bizarr babával és gigateleppel futott be a OnePlus ásza
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vikla007
üzenetére
Először én is úgy akartam telepíteni, hogy külön letöltöttem laptopon a zip-eket, pendrive-ra rá, pendrive a TV-be és szembesültem, hogy semelyik zip-et nem látja a Kodi.
Aztán valóban a közbe linkelt videó alapján sikerült az egész, ami tökéletesen lépésről lépésre végigvezet a folyamaton.
Kezdve azzal, hogy letöltöttem először ugyanazt a Downloader app-ot, amibe aztán egyszerűen csak a “444801”-et beírva töltötte is le a szükséges zip-eket.Aztán végül csak annyiban voltam balf@sz, hogy az nCore jelszavamat úgy sikerült beírnom, hogy két helyen is ekcsesztem, de az az én problémám, hogy jelszógenerátorral generálom a jelszavaimat és mindenféle irkafirka az egész jelszó.

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Samsung QE75Q7FN QLED
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Philips 58PUS6504/12 Smart LED Televízió, 4K Ultra HD
- Philips 20PF4110/01 LCD TV monitor 20"
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor