Hirdetés
- Betáblázta magát az Oppo
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
Távcsövekről általában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Utánaolvastam a Lacertának, igazából nagyon jókat írnak róla. Szerintem az itt felsoroltak közül egyikkel sem lősz mellé, jó választásnak tűnnek.
Az olympus amit írtál, annak az elődmodellje van nekem, az volt az első távcsövem. Csak azért vettem másikat, mert nem bírtam magammal, semmi bajom nincs vele (a mai napig megvan és használom, az a "vendégtávcső").
Az elődmodell olcsóbb volt (igaz, régen is volt, hogy vettem), akkoriban az volt a kategóriában az egyik legjobb vétel. Az enyémnek még nem ilyen állítható a szemkagylója, ez már egy jobb konstrukció. Azt nem látom, a gyártó weblapján sem, hogy van-e állványcsatlakozója (lehet, hogy van, csak én nem látom), a Nikonnak van, az egy jó funkció.
Mintha a Lacertának is lenne, ennek a funkciónak esetleg keress utána mindegyik modellnél, ez később tök kényelmes tud lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tárhely szolgáltató választás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- E-book olvasók
- Milyen NAS-t vegyek?
- Hardcore café
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Betáblázta magát az Oppo
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 10
- További aktív témák...
- GAMER PC! i5-11400F / RTX 4060 TI / B560M-K / 16GB DDR4 / SSD 512GB BeszámítOK !
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- HP ProDesk 600 G2 MT, i7-6700,8GB DDR4,256GB SSD,DVD-RW,WIN11
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mást !
lugosi