- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia!
A Taskerben sajnos nem fogsz ilyen "beépített" megoldást találni a problémádra... Amit tudok ajánlani, hogy kicsit nézzél utána, hogy van-e olyan intent, vagy shellparancs, amivel le lehet csatlakoztatni az eszközöket.
Viszont a probléma ott kezdődik, hogyha sikerül is lecsatlakoztaznod az órát, akkor vagy a telefon, vagy az óra küld egy discover-t és ha rátalálnak egymásra, akkor újból csatlakoznak. Tehát akkor maradt a blacklist, ha van ilyen...
-
aprokaroka87
nagyúr
ha van root
akkor itt lehet hogy benne vandata/data com.android.providers.settings
databases mappa és settings.db fájl
ott pedig a bluetooth devices sorban tartalmazhatja
az enyém üres,de nincs is párositott eszköz most
root explorer kitudja olvasni a .db fájlt
de nem bizti a dolog
-
törölt tag
Ez csak egy lehetőség, nem biztos, hogy ez a legcélravezetőbb út. Találtam egy ilyen topikot. Olvasd el! Ha jól tudom, akkor itt, a fórumon Bozek használ Automagicet. Én E-Robotot használok, aminek ilyen esetekben az az előnye, hogy közvetlenül tudsz Tamással (a fejlesztő) kommunikálni. Tamás nagyon segítőkész és ha "hivatalos Android úton" megoldható a problémád, akkor valószínűleg nagyon rövid időn belül küld neked egy fejlesztői verziót és ha az nálad beválik, akkor a következő frissítéssel mindannyian megkapjuk az "új ficsőrt".
-
törölt tag
Vazze! Tudom, hogy mit szeretnél! A kérdésem az volt, hogy meg tudod -e akadályozni az újracsatlakozást, ha már a lecsatlakozást nem tudod kierőszakolni. Olyan nincs, hogy ezt ne tudd elérni. Azért írom ezt, mert kell legyen egy mentett párosítási listád. Ha kikapcsolt kékfognál törlöd az óra mentett adatait, akkor kizárt, hogy bekapcsoláskor újra tudjon csatlakozni. Lehet, hogy ezért át kell túrnod az egész telót, de biztos, hogy valahol lennie kell. A CP shellparancs pedig működik Androidon is, amivel fájlokat tudsz másolni. Tehát, BT kikapcsol -> órát nem tartalmazó lista fájljával felülírod az eredetit -> BT bekapcsol. Ha szeretnéd csatlakoztatni az órát, akkor pedig újra felülírod a listát.
-
Zsol@
csendes tag
Én létrehoznék egy profilt ami figyeli hogy a két eszközből valamelyik csatlakozva van e a készülékhez és ha igen akkor az órát lekapcsolja a telefonról.
A figyelés részét simán state-tel meg tudod csinálni a kapcsolgatást pedig a secure settings kiegészítővel. Ha kell segítség akkor segítek. -
törölt tag
Úgy tűnik, hogy én értelmeztem rosszul, mert újra elolvasva már logikusnak tűnik. Tehát, azt szeretnéd, hogy az órának legyen alacsonyabb prioritása a másik két eszközhöz képest? Segíteni nem fogok tudni, mert én másik automatizálóban vagyok képben, de biztos lesz itt olyan Taskeres, aki segít neked. Ha mégsem, akkor írj rám és megpróbáljuk másik automatizálóval!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Mini-ITX
- EA Sports WRC '23
- Hálózati / IP kamera
- Építő/felújító topik
- Videó stream letöltése
- Resident Evil Requiem - Amit a játékról tudni érdemes
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged