Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bohus

aktív tag

válasz HREH #6876 üzenetére

Megoszthatom, de előtte még kérdezek (új vagyok, kb. egy hete gyűröm a taskert): ha egy state teljesül - logikailag igaz lesz -, akkor a megnyitott profilban zöld színre vált? Ezt tartanám normálisnak, és van is profilom ami így működik.

Így azt tartanám normálisnak, hogy a Face Up állapot akkor lesz aktív, ha vízszintes felületre leteszem a telefont kijelzővel felfelé, a Face Down állapot pedig akkor, ha "pofára" fordítom. Ezzel szemben bármelyik orientációt is állítom be, állíthatom bármilyen pozícióba a telefont, az soha nem lesz aktív.
    Az imént beállítottam a Face Up -ot, de bejelölt invert opcióval. A helyzet itt fordított: zöldre váltott a state, de tarthatom reggelig is bármilyen pozícióban, az zöld is marad. Egyszerűen nem érzékel változást.

A Running Task esetén hasonló a helyzet. Készítettem egy taskot ami say-el elmondja az aznapi időjárást. Eseményt hozzáad - Running Task kiválaszt - Listából a felolvasós taskot kiválasztom - Alkalmaz.
    Ezt követően ha időzítve, vagy akár kézzel elindítom a beszélős taskot, a Running Task esemény nem érzékel semmit.

Új hozzászólás Aktív témák