- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Hatodik bétánál jár a Galaxy S25
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Jah bocsi, a %TIME még mindig nem monitorozott változó.

Tulajdonképpen a dinamikus Time Context ötletét már tavaly felvetettem Pent-nek, amikor elkezdtem használni a programot. Meg sokan mások is azóta is, de még mindig nincs ilyen opciónk.
(#1988) vgyuri
Nocsak, egész ügyes proginak tűnik képekről!
Utoljára középiskolában találkoztam programozás vázlatokkal, vagy minek nevezik ezt a strukturált folyamatábrát.
Tasker alapvetően egy régi PalmOS alkalmazás ötletére alapszik, nem hinném, hogy radikális koncepcióváltáson menne keresztül valamikor. -
Megoldásnak nem jó, ha másik profile-lal pl. 2 percenként megnézed, hogy fut-e a lekkérdezés?
Van arra megoldás, hogy kikapcsoljuk, vagy 0-ra vegyük a kijelző fényerőt? Képernyőzár nálam kikapcsolja a Gps-t, és Tasker-rel is 8-ra tudom levinni a fényerőt, szóval más megoldást keresnék, CM 10.1-et (JB 4.2.2-őt) használok.
Automagic-et próbálta valaki? Nekem nagyon bejön az ábrás megoldás, jelenleg mindent meg tudtam vele csinálni, amit Tasker-rel is, és sokkal olvashatóbbak a taskok, ráadásul nem szükséges neki a Secure Settings + Helper.
Pl. Tasker - ha otthon wifi elérhető, akkor repülő üm be, wifi be, fényerő le. Ha nem elérhető a wifi, akkor repülő üm ki, fényerő max [link], 2 oldalnyi egymásba ágyazott IF-ek. Ugyanez Automagic-kel: [link]
Ha az Ingress fut (nem látszik a képen), és ha a közelségérzékelőn van a kezem, akkor fényerő le, ha elveszem onnan az ujjam akkor fényerő max-ra: [link]
Tasker-ben ha jól tudom ezt sokkal bonyolultabb megoldani, mert csak State-ben lehet közelséget vizsgálni, nincs rá külön változó. Viszont Tasker-ben sokkal több mindent lehet beállítani, pl. be- és kikapcsolt képernyőnél az érzékelők vizsgálata. A sok IF és GOTO helyett örülnék ha a Tasker is vizuálisabb lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Napelem
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kigolyózta magát a Netflix a Warner-csatából
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- i3-8100 és i3-8100T - stabil, gyors, megbízható - ideális otthonra vagy irodába
- Lenovo LOQ 15IRX10 i5-13450HX RTX5060 32GB 1000GB Teljeskörű garancia
- Lenovo LOQ 17IRX10 i5-13450HX RTX5050 24GB 1000GB Teljeskörű garancia
- Dell Inspiron 5502 notebook
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)- AKCIÓ
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest