Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Teasüti

nagyúr

válasz Polemius #1138 üzenetére

Biciklin nem megoldott a tápellátás, így nem praktikus folyamatosan figyelni a szenzorokat. Elég rövid életű lenne a telefon. Főleg, hogy még a procit is max órajelen járatnám visszaskálázás nélkül, így a jó válaszideje is megmaradna, miközben dolgozik. Azért ugye mégis csak egy telefon, aminek nem az az elsődleges feladata, hogy a Tasker-t futtassa.

Ami nekem így elsőre eszembe jut, h nem minden telefonon működnek a szenzorok, ha a képernyő kikapcsol.
    (Nálam pl. az accelero nem megy kikapcsolt képernyővel.)
    Tasker beállításaiban van erre gyógyír, ha szerencsés vagy, akkor a telefonod is képes lesz kezelni a szenzorokat.

Én a kihangosításnál nem adtam meg másik feltételt az orientáción kívül. Alaphelyzetben úgy se számít, hogy a "speakerphone" beállításod az most bekapcsolgat vagy nem.
    Vagy ha mégis csak profibb megoldást szeretnél, akkor esetleg egy Offhook profillal bekapcsolod azt a profilt, ami az orientációt figyeli.

Jah igen, Task/Tasker/Profiles... parancsok alatt tudsz profilokat ki-bekapcsolni.
    Mivel az összes Task/Event egy instant esemény, ezért ott nem játszik a beállítások visszaállítása, ha már nem aktív a profil. Csak state jellegű profiloknál állnak vissza az értékek a korábbira.
    Erről találhatsz infót a topikban, elég sokszor szóba került.
    Nálam ilyen a wifi kezelése, ha esetleg letöltötted a csomagomat. Már három profil is a wifi-re épül és lépcsőzetesen kapcsolnak. Az Exit task-ok ügyes konfigolásával zökkenőmentesen meg lehet oldani azt is, amit írsz, de persze eltérő reakciókat is.

Enter/Exit:
    alapesetben nem, lásd feljebb. De a beállítások visszaállítását ki lehet iktatni több módszerrel is. Lásd topik.

Új hozzászólás Aktív témák