Hirdetés
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
kabelmania27 #20018 üzenetére
Mostanra lett egy kis energiám szöszölni, úgyhogy átállítottam a gateway-t bridge-ből router módba.
Jelenleg ezt mutatja: -
Aprósólyom
addikt
válasz
kabelmania27 #20018 üzenetére
- Jól van bekötve, igen. 1 éve a padlástól a TV-ig/modemig mindenhol cserélték a csatlakozót préselős fajtára.
- Modemet legfeljebb nagy ritkán indítom újra, mert nem véltem felfedezni befolyást gaming élmény tekintetében.
- Router időzítetten újraindul heti 3-szor.
- Ingyenes DNS nem használok, hogy ne gyűjtsék ingyé az adataimat. Gaming szempontból úgy sem számít.
- Lehet megnézem a keresőkkel, de nem fűzök hozzá nagy reményt, lévén, hogy nagyon odafigyelek mire kattintok és nem töltögetek le semmit sem vakon, ismeretlen forrásból + gyakorlatilag csak legit szoftvereim vannak.
- Modem értékeket nem tudom megnézni. Bridge módban nem enged be az admin felületen. A gateway egyébként egy Technicolor CGA2121 Külön kívánatra, mert a tipikus Arris az Puma chipsetes és kértem, ha tudnak cseréljék. Tudtak, nagyon rendesek voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Samsung S800D soundbar bontatlan
- ASUS VZ27EHF-W 27coll full hd 100hz monitor 1ms
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest