- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Markizmark
addikt
Szerintem meg igazam van, sosem lógtam semmilyen közművel soha. Ők egy egyszerű elektronikus emlékeztető helyett a következő havi számlával együtt küldtek felszólítást, szóval semmilyen ellentmondás nincs a sztorimban. Pedig egyébként sose küldtek számlát mivel mindig ügyfélkapun rendezem. Lehetőségük lenne beállítani egy automatikus emlékeztetőt ami egy emailt küld még a határidő lejárta előtt, de inkább pénzért leveleznek. Én befizetem ezt az emelt összeget, de következő hónaptól már nem vagyok ügyfél. Természetesen azért a tapasztalataimat megosztom majd másokkal is, csakis az igazat, semmi egyebet. Szerencsére szarban van a környéken a Tarr, itt a telekom az optikával 1 éve, netem már azóta ott is van. Ők meg ugye leragadtak a pénzszámolgatásnál, a fejlesztések lassan mentek, drágábbak és szarabbak is. Szerencsére pont lejárt a hűségem is.
-
Aprósólyom
addikt
Mint ahogy egy ismerős nem fizette be a BKV büntit, pedig elkapták és minden adatot felvettek. Nem foglalkozott vele, majd. kb 1 év múlva jött az ügyvédi felszólító levél a kb 3-4x összegről....
#19224 Markizmark: Lásd be, hogy ebből iszonyatos hiúsági kérdés csinálsz. Ha te hibáztál jogos. ha ők hibáztak ki kell deríteni. De annak vannak hivatalos formái, amit említettem. Élhetsz panasszal. De kifizetni, akkor is érdemes. Legfeljebb utólag, ahogy b. is említette kompenzálják.
Ha pedig olcsóbb a telekom, érdemes megemlíteni az ügyfélszolgálatot személyesen, hátha adnak egy kedvezőbb egyedi ajánlatot. Mert, hogy úgy tudom csinálnak ilyet alkalmanként.
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Vicces képek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Elden Ring
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest