- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Markizmark
addikt
Engem jobban érdekel a Comedy Extra majd (meg nem tudom még mik lesznek), de menőzni jó, hogy megvannak ezek is.
Viszont hozzáadogatni az új csatornákat elég nagy szívás. Most is kézzel behoztam ezeket és összetúrta a jól összerakott listámat. Le kellett mentenem pendrive-ra és gépen megszerkesztetni újra. Januárban újra el kell ezt játszanom. -
-
-
-
-
-
Az M3 még elfogadható, de a többire inkább nem gondolnék a helyükben..ezek a csatik, amiket írtam, elég alapnak számítanak, majdnem minden szolgáltatónál megvannak (Persze csóri Digire most nem gondolok
).
A Digi Sport 1-2 HD-vel ezek tennék igazán teljessé a kínalatot (persze ha nem vesznek ki semmi komolyabb, drágább csatit). -
-
-
-
sch_a
addikt
Többször volt már bejelentve karbantartás, de én eddig nem vettem észre leállást. Reggel viszont nem volt kapcsolat, olyan 6 óra körül állt helyre. Gyorsan felnéztem a honlapra van-e kiírva mára karbantartás és volt:
Alsónána, Alsónyék, Báta, Bátaszék, Bátaszék – Kövesdpuszta, Bátaszék – Lajvérpuszta, Bogyiszló, Decs, Decs – Szölöhegy, Dunaszentgyörgy, Fadd, Fadd - Dombori üdülőtelep, Felsőnána, Gerjen, Gyönk, Harc, Kéty, Kistormás, Kölesd, Medina, Murga, Őcsény, Pörböly, Sárpilis, Sióagárd, Szálka, Szedres, Szekszárd, Tolna, Tolna – Mözs, Várdomb, Varsád, Zomba.
-
-
-
emre33
addikt
Motorola SBV6120E modem az megfelelő.
4/4 tud.Rendszer terhelés szempopntjából jobb lenne egy új típus, mi 8/4 képes.
Mert 8 csatorna esetén egy csatornára 80Mbit net esetén 10Mbit jut.
4 csatorna esetén pedig 20Mbit egy frekire.De hát pénzügyileg nem éri meg a cserét.
Ha tévedek, akkor majd kijavít az illetékes.
-
Iceakos
tag
-
-
adamas007
csendes tag
A time shift be van kapcsolva, azt írja ki a merevlemeznél is, hogy PVR meg timeshift mehet, de semmire nem reagál...
Vagy lehet hogy én gondolok túl sokat erről a funkcióról...előbb felvételt kell indítani, aztán azt lehet visszajátszani felvétel közben?
Csak mert a UPC-s timeshift az 1 gombnyomás és megáll az élő műsor és veszi...a Tarr-os is ilyen kellene legyen? -
Tutu7030
veterán
Miért indulna mától? Felvonulók kérték?
-
-
Tutu7030
veterán
Lehet, hogy a yamadások csinálták?
yamada_dvd-jatekos -
-
-
-
emre33
addikt
Okot találok én neked: Ez új helyszín, új studió, vagyis a hiradó és fókusz FULL HD kameráit nem vihetik át.
És mivel van sok SD kamerájuk, akkor miért vegyenek újabb full hd kamerát?
Reggeli adásokat kevesen nézik, ezért se volt reggeli műsor évekig.
Ennek sincs sok esélye, a konkurenciát nem fogják legyőzni, ha le akarnák, akkor nevesebb műsorvezetőket kértek volna fel.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Vezetékes FEJhallgatók
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jogász topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Aki 2019-ben walkmanezik
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged