- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
Turmoil
senior tag
Azért ez elég súlyos:((
A megoldás egy program lehet, amit a task scheduler indít a megfelelő időben. Ilyen feature még az ME-ben is van.
Az egyik program 18:00-kor lefut (vagy bekapcsoláskor 18:00 után) és lehetővé teszi a netelést, a másik meg éjfélkor lekapcsolja. Aludni is kell vmikor.
A lekapcsolást pedig tippre a tárcsázóba történő beavatkozással el lehet érni. Szerencsés esetben elég átnevezni az adott tárcsázót, rosszabb esetben valami durvábbat kell művelni, pl. a hálózatot letiltani. Emlékeim szerint mindkettő elérhető egyszerűen egy-két registry kulcs módosításával. Ezt tippre 10 perc alatt meg lehet írni valami kellemes fejlesztőeszközzel, ha tudja az ember, hogy mit kell csinálni. -
hungeek
senior tag
amúgy nem igaz hogy egy értelmes 18 éves embernek (legyen az akár nőnemű egyed) nem lehet elmagyarázni hogy ne használja csúcsidőben a netet...... én ezt 12 éves koromban anno megértettem..... (bár lehet hogy csak én vagyok tökéletes.. :)) )
-
hobizoli
nagyúr
Vidd el a kabelt, mert az orat O/Ok is atallithatja(k), azaz igy lehet (a valodi)delben is (a virtualis) este tiz, es igy prg engedni fogja a betarcsazast.
hobizoli -
hungeek
senior tag
sőt....... 2k alatt tuti meg lehet csinálni a házirendben....
bár én a gépemet egyszerűen levédtem egy BIOS jelszóval és így senki nem csinál vele semmit :))
(hugom mindig az én gépemen akar[b]NA[/b] chatelni mivelhogy én vettem magamnak ilyen frankó logitech rádiós bill-t és egeret és ezzel ''kissé'' kényelmesebb gépelni mint ami az ő gépén és a 3. közöz gépen van...) -
hungeek
senior tag
még egyszerűbb ha kihúzod a telefon vonalat.... :))
-
Perzsa
tag
Hi!
Nem tudtok olyan tárcsázó programot amivel csak a megadott idöben lehet felcsatlakozni a netre pl. csúcsidön kivül? És jelszóval védett! Mert húgom állandoan csúcsidőben netezzik az ISDN-en és egyszerüen nem érti meg hogy ne akkor csinálja!
A Letöltés.hu-n néztem de nem találtam ilyesmit :O
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest