- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
-
Mobilarena
Ezt a topik azért került létrehozásra, hogy a fórumon megforduló elektroműszerészek és tápokkal hivatásszerűen foglalkozó szakemberek megoszthassák értékes tapasztalatukat és szakmai, valamint magánvéleményüket az ebben a témában kevésbé járatos fórumtársaikkal.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boglya
senior tag
Sziasztok! Létszi segítsetek, van egy kis problémáml. Ma vettem egy 500-as coolink tápot (AP-550X), a régi tápom egy 400-as chieftek, 20 pines tápcsatival amit átalakítóval dugtam az alaplapra + a 4 tűs csatiját is bedugtam, így néha fagyogatott meg újraindult a gép. Ez a coolink már alapból 24 tűs csatlakozóval van, de nincs 4 tűs csatija, helyette van 6 és 8 pines, amiket viszont sehova se lehet dugni. Ha a 24 tűs csati bent van, a gép felbőg... aztán meg is hal. Adtak egy átalakítót a táphoz, amivel a 8 és a 24 pines csatit át lehet alakítani 20-as és 4-esre. Ha így dugom be a gépbe, akkor nem áll le,viszont a videokártya hűtője nem bőg fel és a monitor meg se nyikkan, magyarán egy pillanatra se kapott jelet.(azt meg nem tudom, h ha 20-ast dugok 24-esbe,akkor melyik oldalon hagyjak lukakat, hiszen mindegyik mást jelent). Most akkor rossz a táp, vagy a 8 pines csatlakozó felét kell a 4-esbe dugni vagy mi?
A másik, tudom elég gagyi kérdés, de mindkét tápon van egy csatlakozó, ami az alaplapi hűtőcsatlakozóba illeszkedik (3 kis tűvel). Ez mire jó? Innen veszi fel a táp az áramot a hűtőjének? Amikor a táp adja az áramot az alaplapnak? Hogy van ez? Csak mert idáig ez sehova se volt bedugva...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hegesztés topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Home server / házi szerver építése
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Kés topik
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- További aktív témák...