- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Atesz
addikt
válasz
wrongduke #38 üzenetére
Köszi a mérést, akkor tényleg jobb a hosszabbító. Elég sokat van ajánlva az N300 másik topikokban, de érdekes, hogy az EPS aljzat feletti résznél nincs kivezetés a tálcán.. Elég rossz tervezés.
janpierYate Loon D12SH-12 venti dolgozik benne. A varázslónak annyi van, hogy el is ad belőle: link
-
wrongduke
aktív tag
válasz
wrongduke #29 üzenetére
Na itt is van:
Itt pedig firkák nélkül.A lényeg az, hogy az alaplapit még csak-csak elcibálnám, de az eléggé feszül, a CPU kábel az felejtős. Ott legalább 5 cm híja van. A DVD-ROM-nál pedig érthető miért nem ér el a kábel, nem is nagy érvágás. Ritkán is van használva.
Ezért gondoltam a toldásra, ha ezeket eltudnám rendezni, akkor a többit már gyerekjáték elrejteni. A vinyókat nullára akarom majd redukálni, mennek külső rack-ba egy meg talán belsőbe, így a SATA táp csak ideiglenes kellemetlenség.
Augusztus elején vagy végén akarom megcsinálni. Közben szétnézek házak terén is, de egyenlőre a toldás híve vagyok.Vélemények?
(#30) --ka:
Ez a mennyiségű anyag nem menne be rendesen az N200-ba véleményem szerint. Anyámnak raktam össze gépet N200-as házba és keveselltem a helyet. Neki príma, de nekem már problémás lenne. -
válasz
wrongduke #29 üzenetére
Én is ide találtam.
Szóval javaslom Neked az N200-as házat. Többször építettem már bele különböző konfigot, egész jól variálható. Nagyon közeli rokonságban áll az N300-zal.
Ha a tápodon tényleg csak 5-6 cm-rel rövidebbek a kábelek az N300-hoz, akkor elégnek kell lennie és nem lesz "maradék sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Asztalos klub
- Elektromos autók - motorok
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- További aktív témák...
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest