- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satyricon
addikt
Koszi szepen. Az a baj, hogy az a vegas nekem mar nagyon csicsas. Tele leddel, es fenyeffekttel. en jobban szeretem a szolid, de utos kinezetu cuccokat. Emiatt is gondoltam arra a led twisteres tb silence-re. Csak nem ismerem, nem hallottam a hangjat, mennyire hangos...
A tapom meg elegge meg lesz dolgoztatva. Az adatlapomon megtalalod milyen cuccok vannak a gepben. A 8800 ultrat most kuldom nyugdijba. Egy gigabyte gtx285 1gb-os vga fogja helyettesiteni. Remelem a tap el fogja birni. Huzni nem szandekozom se a vgat se a procit.
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Pár évvel ez előtt ventit cseréltem az FSP BlueStorm II-es tápegységembe. Nem is a hang miatt, hanem mert ledes ventit akartam bele. Viszont mára már ez nekem elég hangos(Sharkoon 2000-2200 rpm), ugyanis vízhűtéses a gépem, és a táp az egyetlen olyan cucc benne, ami elég hangos, és kezd az agyamra menni! Szeretnék egy szinte hangtalan ventit találni a tápomnak. Nem fontos, hogy ledes legyen, a lényeg, hogy néma csendben végezze a dolgát. Rákerestem a fórumban, hogy kinek van ilyen tápja, és láttam, hogy egy srácnak ilyet ajánlottatok. Bevallom kicsit félek ettől a Scythe-től a hangja miatt, gondoltam rákérdezek, hátha akad ettől halkabb venti is, amit jó szívvel ajánlanátok nekem!
A másik: Kicsit OFF a dolog, ugyanis nem tápba, hanem a vízhűtésemre, pontosabban a 360-as hőleadó radiátoromra is szeretnék 3 db. ledes 12 cm-es szintén ultra halk, lehetőleg nagy légszállítással rendelkező ventit vásárolni. Azért is kell a nagyon halk, mert a gépház tetejére fogom őket tenni.
Összefoglalva: Egy 12cm-es nagyon halk(tápba), és 3db 12cm-es ledes ultra halk ventire lenne szükségem. A 3 ventire 10k-t szánnék. A tápba való ventire max 3k-t. Milyet ajánlotok?
Szerk.: Én ledes ventinek ezt néztem ki. Mi a véleményetek erről a ventiről? Mennyire halk?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Linux kezdőknek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- RAM topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- Noctua nf a14 pwm 3db + nf a15 pwm 1db
- Noctua NF-F12 industrialPPC-3000 PWM 120mm - 1db
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged