Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
s1xpack
csendes tag
Sziasztok van egy Zalman ZM500-TX tápom, zörög benne a LR14025R12M2H Dong Guang Lan Rucn venti.
Nagyon cicereg. Bárhogyan zsíroztam, fújkáltam de semmi változás. Szerintem gyártás során a tengelyét elb...ták, mert ha oldalra döntöm a gépházat akkor megszűnik a zaj, ha vissza akkor ismét rossz. Kicserélném de nem tudom milyenre. A venti ledes a gyártói leírás szerint PWM-es de 2 tűs csatlakozójú. Ilyet nem találok, 3, és 4 tűs van, de ha veszek olyat és csak 2 szálat kötök be akkor vajon fogja majd a hőmérséklethez igazítani a venti fordulatát?
A port most ne nézzétek kitisztítva is rossz!
Idézek: The ZALMAN ZM500-TX 500W uses the OEM-manufacturer platform Hui Cheng Electronic Technology. The main drive is built on a fairly simple and effective scheme of single-cycle overhead of a forward converter (Dual Forward Converter). For its correct operation meets IC Champion CM6800UBX, who is also a PWM controller APFC unit. The logic of the standby power supply + 5Vsb controls BH0270A chip.
Idézek: Low noise 140mm Quiet Blue LED Fan controlled by thermal Cooling System
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Boyoye digitális beltéri HD tv antenna / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest