- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vegitaa
senior tag
Vááá. Most mondtál újakat.
De akkor még nyaggatnálak egy-két kérdéssel.Ha a ventit lehet szabályozni 2 szállal, akkor minek a negyedik a PWM-esnél? Illetve, a CFM számánál a m3/h mit jelent? -Sok gyártó oldalán ai Air Flow-nál mintha két mértékegység lenne megadva...
...bár ez már lassan némi off téma...
-
Vegitaa
senior tag
Köszöntem a segítséget! Lazán átcseréltem volna egy Noctuára...
De ezekszerint a légszállítás és a statikus nyomás adatait figyelembe véve, gyakolatilag bármi más is jó lehet, ami ezekkel a számokkal egyezik!Egyébként, a tápban átlag milyen RPM-en megy a venti? -Mivel a fordulatszabályzó szál nincs bekötve, ezért mindig egy állandón mehet...
-
Vegitaa
senior tag
A tápom model száma: ATX 400PNR.
A venti eléggé kerregett benne. Szétszedtem, megkentem, egy kicsivel jobb lett, de nem az igazi. Szóval gongoltam, megérett a cserére.
Én Noctua ventikben gondolkodtam, mivel elég sokat használok belőlük, s nagyon bejöttek. Szuper halk (ez a legfontosabb) bár nem épp olcsó...Mondjuk a venti tipusát nem tudom már, de megnézhetem.
-
Vegitaa
senior tag
Üdv!
Van egy szuper 400w-os FSP tápom, de a 12cm-es venti már kezd meghalni benne. Mit javasoltok, milyen ventit lenne érdemes beletenni? (RPM, zajszint, stb...)
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- OLED TV topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Tőzsde és gazdaság
- Mini-ITX
- Mozilla Firefox
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- DELL T40 EMC Szerver
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest