- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
válasz
mr_ricsi #899 üzenetére
Ez igaz, ha megint lesznek ilyen kellemes finom 40 fokok, mint idén. Ha addig kibírja ez a jó kis Codegen.
Egyébként kap friss levegőt bőven, mert a ház oldalában egy 12cm-es Revoltch RL026-os fújja a friss levegőt befelé, és ennek a nagyrésze megy keresztül a tápegységen. -
draco31
veterán
Ma végre rászántam magam, és kicseréltem a tápegységben a ventit. Már nagyon hangos volt a gyári. Egyenlőre működik, és sokkal halkabb lett a gép is összességében.
Teljesítményben ugyebár jó az F12-es a gyári helyett papíron, ha ma nem füstöl el a táp, akkor gondolom a valóságban is jó. -
draco31
veterán
válasz
mr_ricsi #845 üzenetére
Igen, én is így voltam a tanácsával.
Közben eszembe jutott, hogy a gépházam oldalán lévő szintén 12cm-es venti a tápegységre van kötve egy molex átalakítóval, ahogyan gyárilag volt rajta. Vagyis lehet úgy kötni hogy a molexbe, vagy pedig az alaplapra, és úgy 3 vezetékes, tehát gondolom az is fordulat szabályozós lehet. Szóval rádugom a molex csatlakozóra, és úgy meglátom hogy mekkora orkánt csinál.
Egyébként miért van 4 vezeték ezen a ventin? Kettő az áram, egy a szabályozás miatt, és mi a negyedik? -
draco31
veterán
Hello!
Sikerült beszereznem egy Arctic F12 pwm-et 1300-ért. Teljesítményben oké, csak épp fordulatszabályozós. A boltos azt tanácsolta, hogy kössem az alaplapra, és így tudom állítani maxra a fordulatot. Ha a tápba kötöm, akkor milyen fordulaton fog menni a szabályozó nélkül?www.arctic.ac/en/p/cooling/case-fans/73/arctic-f-pwm.html
-
draco31
veterán
Ez esetleg? Máshogyan van megadva a teljesítmény, és nem tudom a váltószámokat. vagy esetleg fordulatszámból lehet következtetni, hogy melyik lenne jó?
-
draco31
veterán
Ilyen a matrica rajta. Nálam 2 éve megy, de max 10 órát naponta. 2 éve vettem használtan számtechboltban 2500-ért.
-
draco31
veterán
Hello!
Codegen tápegység van a gépemben. Tegnap azt kezdte csinálni, hogy bekapcsoláskor szép traktor hangot ad ki benne a venti, de ha valamivel megállítom, és utána elindul magától, újra csendben van. Ez ugye azt jelenti, hogy hamarosan elromlik a venti igaz? Kitudom benne cserélni, mindegy milyen teljesítményűre cserélem, csak a méret legyen az eredeti, most egy 120mm-es van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kolink Observatory MX/HF ventilátor szettek - 4x 120 mm
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- Noctua nf a14 pwm 3db + nf a15 pwm 1db
- Noctua NF-F12 industrialPPC-3000 PWM 120mm - 1db
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged