- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
semetka
őstag
válasz
DroiDMester #3424 üzenetére
Most rendeltem 2db-ot házventinek, lehet akkor 1-et felhasználok a tápba. Ennyire menthetetlen ez a Yate Loon? Legközelebb ha tápot veszek tuti megnézem előre milyen venti van benne.
-
semetka
őstag
Mivel érdemes kenni a siklócsapágyat? Yate Loon D12SH-12-ról lenne szó.
-
semetka
őstag
válasz
takacsbotond #2905 üzenetére
Többször fújkáltam már meg WD40-nel, egy ideg jó aztán újra elkezdi. Nem nagy tétel azért haver inkább csere mellett döntött. Mondjuk az én új tápomban is ez a venti van, úgyhogy várom ez mikor kezd el zörögni.
-
semetka
őstag
Haveromnak daráló hangja lett az FSP 400-60APN-nek. Rendeltünk bele egy ugyanolyan yate loon ventit, vagyis csak majdnem mert gyárilag d12sm van benne de merlinhardveren csak SL és SH van. SH lett belőle a biztonságos hűtésért. Amit rendetünk az 3 vezetékes a tápban 2 vezetékes van, csak annyi hogy a sárgát nem kell bekötni igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest