- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeeterssoN
őstag
Na és azt hogyan mert továbbra is csak kitépni tudom!
Hogy lehet azt a drótot kioperálni a fejből vagy mi a neve dugó?!
Szóval nekem nincs ehhez célszerszámom amivel azokat a fémbigyókat ki tudnám operálni. Továbra is csak az lehet a megoldás hogy a tüskékre forrasztom az új venti megfelelő vezetékét! Esetleg még olyat tudok elképzelni hogy a régi kéteres fej vezetékét kötöm össze az új vezetékkel, de akkor meg nem kell forrasztani, csak összetekerem a drótokat leszigszalagozom és kész! Ami szerintem aggályos. -
1, tápba soha(ha csak gyárilag nem ilyen van benne) NEM teszünk PWM-es ventit, eleve a PWM.es ventik nem szeretik ha feszültség alapon szabályozod őket benne van a nevükben PWM jelel vannak szabályozva a fordulatszámuk és FIX12.Voltot kapnak, szóval nem igen fogják szeretni ha te 3,5Volton járatod.
2, teljesen felesleges 4-5.e FT os venti egy tápba, egy 1500.as is ugyan olyan jó tud lenni ha jó típust választasz!
-
ha forrasztani kell akkor már felesleges az átalakító! egy 1200.Ft os ventinél meg nem hiszem hogy a garanciára kéne koncentrálni, többe kerülne elküldeni/elvinni leadni garanciába ventit mint egy újat venni helyette 1200.ft ért, nem mindha olyan könnyen és hamar tönkremennének, még ezek az olcsó ventik is simán kibírnak több évet!
Max: ha egy be quiet! Shadow Wings kategóriáról van szó, de ilyet meg senki nem fog tápba rakni sz.tem.
-
espeke
tag
Köszi a pontos választ, mert a leírásodból meg videóból meg tudtam csinálni
beolajoztam műszerolajjal, ahol csatlakozik a venti a közepébe. Sajnos, most is búg, sőt rájöttem, hogy kotyog is a ventije
Valszeg ezért van a hang is..
Ha a kerettől kell mérni, akkor ez 94x94-es venti (?), HP Elite 8100 vagy 8200-es gépben van. Rakok fel képet, hogy ez mennyire szabvány -e, mert amúgy szerintem 500 ft egy ilyen, akkor veszek bele. Csak, hogy a csatija jó -e, kapok -e ilyen csatlakozóval vagy egyáltalán ilyet. Legfeljebb rá hekkelem valahogy a csatit.
Itt látható: https://imgur.com/a/IN5NvvK
Ha megnyomom a ventit, kotyog
Nem tudom a többi is kotyog -e, de szerintem ez a gond vele.
Ha valakinek lenni ilyen ventije és megválna tőle, megvenném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged