- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeeterssoN
őstag
Na és azt hogyan mert továbbra is csak kitépni tudom!
Hogy lehet azt a drótot kioperálni a fejből vagy mi a neve dugó?!
Szóval nekem nincs ehhez célszerszámom amivel azokat a fémbigyókat ki tudnám operálni. Továbra is csak az lehet a megoldás hogy a tüskékre forrasztom az új venti megfelelő vezetékét! Esetleg még olyat tudok elképzelni hogy a régi kéteres fej vezetékét kötöm össze az új vezetékkel, de akkor meg nem kell forrasztani, csak összetekerem a drótokat leszigszalagozom és kész! Ami szerintem aggályos. -
PeeterssoN
őstag
Ha forrasztok akkor a tüskékre kell forrasztani? Bocs a hülye kérdésért, de a fejből max kitépni tudnám a vezetéket! Plusz ugye a forrasztóón se érjen össze tüskénként már, ha így kell csinálni!
-
PeeterssoN
őstag
Nagy most légy okos Domokos!
A Yate Loon venti kéteres, a P12 három és mind fekete. Plusz itt látható,hogy nyakon van öntve valami kemény gumiszerű anyaggal, amit csak késsel lehetne lefabrikálni!
De az is látszik, hogy csak simán kihúzható a venti csatlakozója! Most vagy szerencsés vagyok és nem kell forrasztani, vagy rosszul gondolom. -
PeeterssoN
őstag
válasz
DroiDMester #3304 üzenetére
Danke!
-
PeeterssoN
őstag
válasz
DroiDMester #3301 üzenetére
Üdv!
P12-ből melyik mert van pwm es is!?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged