Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
PROHARDVER! témák
Keresés
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vjozsi
csendes tag
Hello!
Ha esetleg még ventilátor cserére kerülne a sor, akkor még ajánlani tudom neked ezt a ventilátort:Scythe Slip Stream.
Azt írja webshop hogy nincs raktáron, de nekem sem volt, de 2 nap alatt beszerezték.
Nekem egy 500W FSP Blue Storm II ventije ment szét és ez a ventilátor megegyezik a gyárival légszállítás szempontjából miközben halkabb, mint az eredeti Yate Loon venti.
Ez egy jó opció Swif2 helyett, hanem jobb. -
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 4db. Noctua Redux NF-P12-1300 PWM és 1db. NF-S12B-1200PWM ventillátorok egyben eladók
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- 3x Lian Li UNI FAN SL-INF ventilátor szettek, Fehér, 4 PIN PWM FAN, 3 PIN ARGB LED
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L580 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest