Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Fotók, videók mobillal
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- iPhone topik
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
válasz
jobbacsabba
üzenetére
"Nem a Scythe-ról volt szó..."
Az Aerocool kifogyott, és 2-3 hétig nem is várható.
Ha nem a LEDesre van szükséged, akkor nyugodtan válaszd a Scythe-ot. -
mr_ricsi
veterán
válasz
jobbacsabba
üzenetére
Nem az lett volna a helyes válasz, mert rákerestem a Googleban, és a 2-3. helyen volt is olyan találat, aminek nem csak webáruháza, hanem boltja is van Budapesten. (már ha a Scythe-ről beszélünk)
Csak abban próbálok segíteni, amit nem tudsz, nem pedig amit lusta vagy megcsinálni.
-
mr_ricsi
veterán
válasz
jobbacsabba
üzenetére
"Hol? Esetleg a fővárosban?"
Ott is meg lehet venni.
Ezt a keresőt nem ismered? -
rob83
aktív tag
válasz
jobbacsabba
üzenetére
-
mr_ricsi
veterán
válasz
jobbacsabba
üzenetére
"Lehet ezt a ventit valahol megvenni? Úgy értem, nem megrendelni, nem regisztrálni, csak egyszerűen megvenni?"
Lehet. -
mr_ricsi
veterán
válasz
jobbacsabba
üzenetére
-
Dirtyz
őstag
válasz
jobbacsabba
üzenetére
Nyákra nem tudtam forrasztani, mert ott egy ragasztóréteg is volt rajta, így maradt a vágás.Vágtam, forrasztottam, majd ment rá egy kis zsugorcső is.
Ahogy méregettem kb. 5, 5,2 volt körül indul el és már akkor használható légáramot kelt.Fekszik és sajnos lóg.., azért sajnos, mert így van egy, kb. 10 cm-ről hallható ciripelése, az is csak 10 volt felett. Bent a házban egyátalán nem lehet hallani.
A többi cooler master venti is cserére kerül hamarosan és akkor végre csönd lesz (most sincs nagy hangzavar
) Azok már függőleges helyzetben lesznek, és le vannak szabályozva kb. 6 voltra.
Ez volt a próbadarab, és bevált! -
Dirtyz
őstag
válasz
jobbacsabba
üzenetére
Köszi, nem ismertem ezt a cikket!
Közben beletúrtam a tápba, sajnos fixen van beforrasztva a venti, így barkácsolhatok én is. -
Petzval
senior tag
válasz
jobbacsabba
üzenetére
"Minél nagyobb a légszállítás (persze ha a max. fordulatszámok közel azonosak), ezt annál alacsonyabb fordulaton hozza a ventilátor, tehát halkabb lesz"
Nem! Alacsonyabb fordulaton kisebb a levegőszállítás!A fordulatszám növelésével egy ideig nő a szállítás de nő a turbolencia ami a zajosságot növeli mert a lapátok között övénylő levegő rezegteti a lapátokat. -
Petzval
senior tag
válasz
jobbacsabba
üzenetére
Persze! A túl nagy levegőszállítás is zajosodást okoz.
-
mitkov77
aktív tag
válasz
jobbacsabba
üzenetére
Nem a matrica, mint inkább a garancia.

-
mitkov77
aktív tag
válasz
jobbacsabba
üzenetére
Nem tudom meglehet, de én nem tapasztaltam még, pedig szedtem már szét pár tápot. Csavar nem volt védve.. talán a rögzítésnél matrica, de arra sem emlékszem, h lett volna ilyen korlát. Meg kell nézze, ha nincs akadálya a cserének, akkor kicserélheti

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
) Azok már függőleges helyzetben lesznek, és le vannak szabályozva kb. 6 voltra.