- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mitkov77
aktív tag
A swif2 120P PWM-es 4 pines venti. Ha a saját tápomból indulok ki, abban 2 pines csati van, és a táp a feszültséggel, saját hőmérő diódájával karültve szabályozza a feszkót. Ha biztosra akarsz menni, akkor vegyél egy olcsóbb swif2 1200 ventit. ez 800 rpm-mel forog, ami nem zajos, és tedd rá a tápra.
Másik. Ha van alaplapi power fan csatid, akkor oda kivezeted (én ezt tettem, így látom mennyivel pörög a venti) és max fordulaton használod. Nekem 1200 rom-es van benne, mert ledest használok, de kellően hűti a tápot. -
mitkov77
aktív tag
válasz
jobbacsabba #279 üzenetére
Nem a matrica, mint inkább a garancia.
-
mitkov77
aktív tag
válasz
jobbacsabba #275 üzenetére
Nem tudom meglehet, de én nem tapasztaltam még, pedig szedtem már szét pár tápot. Csavar nem volt védve.. talán a rögzítésnél matrica, de arra sem emlékszem, h lett volna ilyen korlát. Meg kell nézze, ha nincs akadálya a cserének, akkor kicserélheti
-
-
mitkov77
aktív tag
Meg tudnád oldani, de kérdéses, hogy mennyi a táp hőtermelése? Mert ami venti belül van, az befúja a levegőt a tápba, a hátsó meg ki. Ebből arra következtetek, h sok hőt termel, amit cs így tudnak elvezetni. Meg kell nézni a ventik típusát, h mennyi levegőt mozgatnak meg, és ennek megfelelően kell méretezni az új méretesebb ventillátort.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged