Hirdetés
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3toraph
senior tag
Köszi a leírást, szétszedem és megnézem mi a helyzet a címke alatt.

Az olajozást így csináljam? Pici bele, majd bejáratni kézzel? Nem fog odafolyni ahova nem kellene?
(zéger gyűrű = a címke alatti kis levehető műanyag kupak ?
)Természetesen TFX táp jár bele, az is volt benne, egy ilyen TFX, itt vettem házzal együtt, egy ilyen, de cseréltem, mert a venti ugyan gyakorlatilag néma abban a tápan, viszont van egy szélzaj, ami ugyan nem hangos, de engem zavar. Most ezzel a táppal javult a helyzet, azonban még nem az igazi, mint látható.

Az alaplapot passzívan akartam hagyni, de nem lehetett mert 100% terhelésnél felment a proci 55 fokra, ezért kellett fölé egy hűtő, akkor mondom ne legyen hangja, ezért 12 cm, és coolink swif2 120p, minimumra szabályozva. Nem is hallani hogy megy már 30cm-ről sem, és így a CPU 45 fokos 100%-on.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 3
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Cudy routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple Watch
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest