Hirdetés
- Máris érkezik a RugKing Pro új generációja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Ismét összefogott az Xplora és a HMD
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Onishi
tag
Sziasztok!
Én tegnap kicseréltem a tápventimen egy Scythe Slip Stream 120mm 1600rpm - típusúra. Nem volt bonyolult feladat, simán ment. Na most nekem olyan gondom van, hogy a tápra egyszerűen csak rá kell dugni a ventit, tehát nem kell forrasztgatni. Viszont a régi venti csatlakozóján nem olyan a színsorrend, mint az újnak. Így bedugva egyáltalán meg sem mozdul, így ideiglenesen az alaplapra kötöttem. Kérdés az, hogy létezik-e valamilyen átalakító toldó, amely "átfordítja" a normál sorrendbe. Vagy vagdossam szét, forrasszam át, és vesszem el a vadiúj venti garanciáját? Ha nincs akkor biztos az utóbbi lesz.
Mellékelve itt a régi venti csatlakozója (bocs a rossz minőségért):
Az újnak a csatlakozóján a vezetékek (ugyanebben a pozícióban) színsorrendje balról jobbra: sárga - piros - fekete. A réginek meg ugye piros - fekete - sárga.
Ötlet?Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest