Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android dual SIM okostelefonok
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Onishi
tag
Sziasztok!
Én tegnap kicseréltem a tápventimen egy Scythe Slip Stream 120mm 1600rpm - típusúra. Nem volt bonyolult feladat, simán ment. Na most nekem olyan gondom van, hogy a tápra egyszerűen csak rá kell dugni a ventit, tehát nem kell forrasztgatni. Viszont a régi venti csatlakozóján nem olyan a színsorrend, mint az újnak. Így bedugva egyáltalán meg sem mozdul, így ideiglenesen az alaplapra kötöttem. Kérdés az, hogy létezik-e valamilyen átalakító toldó, amely "átfordítja" a normál sorrendbe. Vagy vagdossam szét, forrasszam át, és vesszem el a vadiúj venti garanciáját? Ha nincs akkor biztos az utóbbi lesz.
Mellékelve itt a régi venti csatlakozója (bocs a rossz minőségért):
Az újnak a csatlakozóján a vezetékek (ugyanebben a pozícióban) színsorrendje balról jobbra: sárga - piros - fekete. A réginek meg ugye piros - fekete - sárga.
Ötlet?Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Darkflash GR12 Darkstorm Házhűtő ventilátor - nagy mennyiségben is!
- Corsair iCUE SP120 RGB PC ventilátor 120mm PWM INGYEN FOXPOST
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest