-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tornas
őstag
Üdv!
"A load teszt végén megfogtam a tápba a bordát"
Azért csak óvatosan azzal a bordafogdosással, mert a primer borda keményen megüthet! Ha már fogdosni akarod, akkor teljesen áramtalanítsd a tápegységet (PC-t)!
"Egy másik gépre dugtam rá a fordulatszám kijelzéshez szükséges szálat, így mértem, hogy mikor mekkora fordulaton van."
Ha jól gondolom, akkor a ventinek a feszt a táp adta. Ellenkező esetben nem a táp, hanem az alaplap szabályozhatja a ventifordulatot, ami a tápra nézve legtöbbször nem szerencsés dolog.
"langyos és meleg között volt valahol félúton."
Ez eggyel több ok, hogy ne a Coolink ventivel használd a tápot! Hab a tortán, hogy még szét is volt szedve és még így is "melege" volt (kb. 50%-os leadott teljesítménynél).
Az eredeti YL ventije siklócsapágyas, így ha csak felhangosodott vagy hangosnak találod eleve, akkor esetleg szóba jöhetne a siklócsapágy újrakenése rendesen csapágyzsírral. Nagy valószínűséggel halkabb lesz. De ha csak egy próba volt, akkor ez ügyben nem mondtam semmit sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Háztartási gépek
- YouTube
- Autós topik
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Cooler Master Mobius 120P ventilátor kit (3 az 1ben) eladó /Garanciás/
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- ASUS TUF Gaming TF120 120mm ARGB INGYEN FOXPOST
- Corsair / NZXT 120 - 140mm Ventilátorok.
- 9db Cooler Master MasterFan MF120 Halo RGB ventilátor egyben a szett
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest