Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Mate 80 Pro Max luxuskivitelben
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tornas
őstag
Üdv!
"A load teszt végén megfogtam a tápba a bordát"
Azért csak óvatosan azzal a bordafogdosással, mert a primer borda keményen megüthet! Ha már fogdosni akarod, akkor teljesen áramtalanítsd a tápegységet (PC-t)!
"Egy másik gépre dugtam rá a fordulatszám kijelzéshez szükséges szálat, így mértem, hogy mikor mekkora fordulaton van."
Ha jól gondolom, akkor a ventinek a feszt a táp adta. Ellenkező esetben nem a táp, hanem az alaplap szabályozhatja a ventifordulatot, ami a tápra nézve legtöbbször nem szerencsés dolog.
"langyos és meleg között volt valahol félúton."
Ez eggyel több ok, hogy ne a Coolink ventivel használd a tápot! Hab a tortán, hogy még szét is volt szedve és még így is "melege" volt (kb. 50%-os leadott teljesítménynél).
Az eredeti YL ventije siklócsapágyas, így ha csak felhangosodott vagy hangosnak találod eleve, akkor esetleg szóba jöhetne a siklócsapágy újrakenése rendesen csapágyzsírral. Nagy valószínűséggel halkabb lesz. De ha csak egy próba volt, akkor ez ügyben nem mondtam semmit sem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest