Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ownkiller
csendes tag
O kössz az összehasonlítást! Amúgy a Nikonnak 1/8000 a legkisebb zárideje, ide az van írva a táblázatba: http://index.hu/tech/digicam/cikkek/cp5400/!1
Hátránya a Fujinak hogy nincs benne 1024x768-as felbontás, pedig az nekem kéne. Oké, a Nikonnak kisebb a max felbontása, de nem sokkal. A Fuji 110000-be kerül, a Nikon 115000-be akciósan.
Az ISO érzékenysége a Nikonnak jobb. Igez, a Fuji optikai zoomban jobb. Hát tényleg nem tudom melyiket vegyem. Mindkettő jó, de valahogy a Nikon tetszik a jobban. Talán tudtok ajánlani még e két gépen kívül ilyesmi kategóriába tartozó gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM
- Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L II IS USM teleobjektív - Újszerű -
- Eladó Nikon AF VR-NIKKOR 80-400mm f/4.5-5.6D ED stabilizátoros (VR) objektív.
- Viltrox 50mm F2 (Sony E bajonett) csak kibontott, fotoplus vásárlás. Gépen nem volt.
- Eladó Sony FE 3.5-5.6/28-70 OSS objektív
Üzleti előfizetők hirdetései
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az ISO érzékenysége a Nikonnak jobb. Igez, a Fuji optikai zoomban jobb. Hát tényleg nem tudom melyiket vegyem. Mindkettő jó, de valahogy a Nikon tetszik a jobban. Talán tudtok ajánlani még e két gépen kívül ilyesmi kategóriába tartozó gépet?