Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
Lehet, de mivel mi Headway-ból tanulunk illetve most grammarway-ból oldottunk meg teszteket ezért ebből kérdeztem ha lehet
és milyen lenne az a saját anyanyelvű tanárok által megírt könyv?
Én most ezt a kétnyelvű könyvet keresem
"Még nagyon régen olvastam a Drága New-see c. könyvről, ami angolos lévén felkeltette az érdeklődésem, de akkoriban ennyiben is maradt. Aztán néhány év múlva egy könyvesboltban tett portyázás során bukkantam rá erre a könyvre és a Viszontlátásra New-seevalra. Mivel mindkettő nagyon olcsó volt (az egyiket többször átárazták), megvettem őket.
Tetszett a könnyed stílusa, ahogy a különböző városok (Róma, Firenze, Jeruzsálem, Madrid, Bázel, stb.) nevezetességei mellett játékosan csöpögteti az olvasó fejébe a tudást. Már az első mondta is két nyelven indul, és ez a tendencia folytatódik a továbbiakban. A különböző városokban tett utazások végén, pedig egy U.i-ban kerülnek kikérdezésre az adott városban tanultak. De már a városnézés során is segít a szerző, ugyanis a fontosabb kifejezések dőlt betűvel vannak szedve és néhányukat többször elismétel. Külön segítség, hogy néhány szó magyaros kifejezése is szerepel a könyvben, azaz nem kell azonnal azon agyalni, hogy is kéne ezt kiejteni, ill. nem kell a szótár után kutatni.
Bárki, aki angolul egy kicsit is tud már, hasznosan forgathatja ezt a könyvet, amit így jellemeznék: összeköti a kellemeset a hasznossal. "
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged