- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Úgy. Csődbe velük. gg no re
-----------------------------------------------------------------
(#8) JohnyX: Na, az olyan sorvadjon el, aki ezt kifejleszti, és aztán az, aki használja is. Mehetnének inkább kobaltbányába, mindenkinek jobb lenne.
-----------------------------------------------------------------
(#7) ledgeri: Az ipar, ahogy a célszerszám is folyamatosan fejlődik, de az teljesen lényegtelen, hogy kinek van és mikortól. Az a lényeg, hogy van. Most csak a Razernek, pár hónap múlva már néhány cégnek, utána meg Dunát lehet vele rekeszteni, és ha ilyesmi kell, nem leszel rákényszerítve, hogy olyan összegért, amiért már billentyűzetet veszel, Razert vegyél.
Akinek meg valóban kell és érezhetően számít, az úgyis megveszi addig is. Mindenesetre nem ennek a hiánya tart vissza a top tiertől, viszont ha már van, vétek nem kihasználni, mert high/top skillben szó szerint minden apróság beleszámít.
Ez olyan, mint a Rapid Trigger az első Wootinggal.
Quake Live-ban is használtam volna. Ott a mozgásodnak kb. semmi köze a pixelpontosságú precizitáshoz, de mikrododge-oknál, különösen shaft csatákban jól jött volna.
Ettől függetlenül egy membrános IBM SK-8820-szal vittem div1-ig/FFA top tier-ig, amin még rendes 4KRO sincs, hiszen pl. balra hátrafelé nem tudtam vele strafe jumpolni, nemhogy még a guggolást is spamolni a levegőben (amit szokásom volt csinálni) vagy fegyvert váltani.
Most már soha nem használnék olyan billentyűzetet önszántamból 5 percnél tovább, de akkor szerettem, és most is azt mondom, hogy az egyik legélhetőbb membrános. És elpusztíthatatlan. De never again.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest