- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mike1334
veterán
válasz
KaiotEch #4368 üzenetére
Szívesen
Analóg játék: bontatlan társasok kipróbálása folyamatban...
Hanamikoji: jó játék, de asszonynak nem jött be annyira, meg én se szeretem az "i cut, you choose" mechanikát
Fungi: jó pár kör után, asszony nagy kedvence lett, nekem is bejön, gyakran elő fog kerülni
Ticket to Ride Nordic Countries: amilyen egyszerű, olyan nagyszerű. Kellemesen egymás lábára lépős játék, a világ legegyszerűbb szabályával..nem csodálom, hogy az egész sorozat miért közönség kedvenc...minden Monopolyt lecserélnék rá. Hideg téli estéken még hangulatosabb lesz (két főre melyik térkép jó még? Svájcot, meg Indiát szokták még ajánlani..). -
Azie
őstag
válasz
KaiotEch #4184 üzenetére
én csak simával játszottam, mások az alakzatok, de szerintem az alap a leginkább straightforward tanulhatóság szempontjából (könnyebben átlátható egy négyzetes mátrix)
árban sincs nagy különbség emlékeim szerint.(igen, erre utaltam, hogy az azult nem a tartalom miatt vesszük, hanem azért, hogy olyannal is leülhess, aki nem fog neki egy 1.5 órás szabálynak, vagy egy 4 órás játéknak, vagy nem tud angolul, esetleg nem tudod milyen téma érdekli)
-
maross
nagyúr
válasz
KaiotEch #4152 üzenetére
Nekunk bejottek a szabadulopaklik, de inkabb sok kulonallo kis rejtvenyre szamits, kicsit eroltetett sztoriszállal. Az Escape room the game jatekok, keves, es irto bonyolult szobat tartalmaznak, nem ajanlanam elso par jatekra. Ami viszont nagyon bejott nekunk, az escape THE room: a szanatorium rejtelye, ujan 5k+, hasznaltan 3500-ert megy, sztori is van, feladvanyok is jok.
Valamint van az exit szeria vegtelen iteracioban, erosen hasonloak, abbol is erdemes kiprobalni egyet, kozepes mennyisegu feladat, kozepes nehezseggel, de neha becsuszik egy egy wtf, ezt meg hogy gondoltak feladvany is. Viszont mindegyik dobozon van nehezseg szerinti pontozas is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- BestBuy ruhás topik
- Socket AM4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged