- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bugarov
aktív tag
válasz
ricsiv92 #7490 üzenetére
Látom már döntöttetek, de azért csak leírom az én ajánlásaimat:
Egymás ellen játszós kifejezetten két személyes:
* Undaunted széria, ha a 2. vh-s téma bejön (illetve a legújabb részt sci-fi környezetbe helyezték) Mondjuk minik alapból nincsenek benne (mivel mini fanatic vagyok én is, ezért én több hónapos kemény munkával megoldottam, hogy legyen
).
* Fantasy környezetben a Claustrophobia, ebben vannak minik isCoop-ból nagyobb a választék, mert szinte mindet lehet ketten is játszani:
* nekem most ebben egy régebbi játék a kedvencem, a Carnival Zombie (szintén minikkel)
* a másik amivel mostanában játszottam és tetszett a Defenders of the Wild (figurás de nem minis, cuki állatokkal).
* Nemesis-hez hasonló alienes : Aliens - Another Glorious Days in the Corps (minikkel).
* valamelyik Zombicide (temérdek minivel)
* Andor legendái (alapból ez se minis, de könnyen minisíthető) - ez inkább euró, mert nem a hentelés a lényeg, nagyon kell sakkozni a lépésekkel, hogy az ember beleférjen az időbeAnnyira egyik se komplex, mint a Nemesis, és olcsóbbak is.
-
Tristis
őstag
válasz
ricsiv92 #7484 üzenetére
Massive Darkness 2 nem jó játék, mert repetitív, mint a dög és egy idő után túl fogod fejlődni a gépi ellenfeleket és semmi örömet nem fog okozni.
Látom ti ilyen figurás emberek vagytok. Ebben az esetben viszont én arrébb is állok, nem én vagyok az emberetek, aki tanácsot fog adni, engem nem érdekel, hogy egy játék különösképpen hogy néz ki, a figurás játékok nagy része meg egy túlgyártott, alultesztelt fos.... főleg az utóbbi években.
Egyébként sokan szeretik az Ankh-ot ketten (én nem szerettem benne semmit, elraktuk a játék fele után és eladtam). -
Frod
addikt
válasz
ricsiv92 #7477 üzenetére
BoardGameGeek-en (BGG) bármelyik játék adatlapjára (pl itt a Nemesis-é) ha ránézel, akkor a borítóképtől jobbra ott találod a közösség által megszavazott adatokat, hogy hány játékossal jó/legjobb/kerülendő egy játék (katt és előjön a tábla). Mivel ezen az oldalon azért olyanok szavaznak, akik benne vannak a hobbiban, így relevánsnak vehetőek ezek a számok.
#7484 ricsiv92
MD2 coop, így megoldható, hogy mindketten (vagy csak az egyikőtök) +1 karaktert kezel, így tudtok 3-4 karaktert irányítva is játszani. -
Tristis
őstag
válasz
ricsiv92 #7477 üzenetére
Competitive: Grand Austria Hotel, Concordia + Corsica vagy Creta térkép, Brass Lancashire, Gaia Project, Keyflower + Merchants, Kanban illetve Hallertau-Oranienburger Kanal-Agricola-Fields of Arle-ból valamelyik, mondjuk a Le Havre
Vannak még ilyen kötélhúzós játékok, de azokat én nem fogom ajánlani, ugyanúgy ahogy az Ark-Terraformálós-Vízalattit sem. Wargame-eket se fogok ajánlani, mert nekem nem váltak be, meg olyan játékot sem, amit tovább tart felrakni, mint játszani (Odin, Voidfall stb.). És túl nehezet sem, mint a Pamir 2ed.
Coop: Spirit Island, Robinson Crusoe, Oroszlánfalka
Ezek így sorban is vannak kb. A Grand Austria zseniális. -
citkar
addikt
válasz
ricsiv92 #7477 üzenetére
Ketten sok játék nem működik elég jól, a Nemesishez is minimum 3 a javasolt 4-től még jobb. Ettől függetlenül előfordul, hogy mi is ketten játszunk vmit, ami többen jobb, de hát így se rossz. Érdemes kipróbálni két személlyel, hogy dönthess.
Továbbá vannak kifejezetten két személyes társasok, ha nem is annyira komplex, mint a Nemesis, de érdemes nézelődni.
Vannak kaland(osabb) játékok, történet orientáltak, ott sokszor nem probléma (akár előny) a kevés játékos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest