Új hozzászólás Aktív témák
-
Bullitz
aktív tag
válasz
Csupati69 #7471 üzenetére
Nekünk is hasonló a helyzet mert gyerek mellett nem sok idő es energia van a 'nagy' játékainkra pedig azokat szeretjük igazan. Viszont ha kicsit tobb időtök van akkor sokszor hasznaltan 12 körül kifoghato a Viz alatti varosok. Evekig kerultem mert hogy 'olyan mint a TM' de ennel nem is allhatna messzebb a valosag. Talan az egyik legalulertekeltebb jatek de min. 1.5 ora szerintem ketten is ha gyorsak vagytok.
-
Tristis
őstag
válasz
Csupati69 #7468 üzenetére
Luxor megvan, de csak azért, hogy a gyerekeknek majd legyen egy ilyen klasszikus lépegetős cucc (minst a Sajtra szállás pl. de a Luxor szerintem jobb talán).
Mille Fiori (+ esetleg a kieg) sem egy rossz ha kifogod 10 körül. És az nagyon csinos is.
Nyugati királyság várgrófjai (3 fővel zseni), Nyugati királyság építőmesterei + kézművesek kieg (4-6 fővel), Crystal Palace (hidden dzsem, jó agyégetős)Azt hiszem kifogytam.
-
Tristis
őstag
válasz
Csupati69 #7466 üzenetére
Először is, pl. nálam nem csak euro meg ameri van, hanem absztrakt kategória, story telling meg minden egyéb, szóval nem tudom milyen rendszerben gondolkodunk. Pl. a Fehér Várkastély szabályrendszere könnyű?!
Mindegy: Arkadia, Renature, Egizia (Shifting of sands), Whistle Mountain, Small Samura Empire, El Grande (régi kiadás)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest