- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azie
őstag
szócsapdákkal szemeztem, több helyen láttam, hogy játszották. majd ki akarom próbálni
ttr általában generációs közegben is jó fogadtatást kap, mert bár versengős, nem agresszív a téma.de továbbra is az ár egy fontos tényező, a lélektani határ általában 10k, 20k és utána 40-50 környéke, majd amikor eléred egy autó árát és azzal álltatod magad, hogy nincs szükséged autóra, mert nem használnád ki - és közben a postáról nem tudod hazavinni az allin KS-ed kézben...
egy 8 évesnek semmi sem sok, meglepődnél
sőt!
-
NyxNyxNyx
addikt
Amúgy én a sushi go-t is szeretem. Nem túl nehéz játék, de ezeknek nem is ez a lényegük. Számomra abban, hogy mi a jó játék, hatalmas szerepe van, hogy minél többen akarjanak és szeressenek játszani vele. Hiába tetszik egy játék ha sosem kerül elő. Legtöbbször ezért könnyedebb játékok válnak be. A sweet spot a Ticket to Ride, most a Dominion az amit be szeretnék szerezni.
(Jó lenne, ha egy csettintésre minden háztartásban lévő Monopoly egy Ticket to Ride-dá változna.)
-
tomee007007
addikt
Most Karácsonyra nagyot bővítettek a választékon, de alapvetően 1,5-2 havonta csinálnak elég nagy leárazásokat, ahol nem ritka az 50-60%-os leárazás sem, és nem biztos, hogy az ünnepek előtt kap ekkora leárazást bármi, inkább utána, januárban. Érdemes nézni a készletet folyamatosan, de azért itt a fórumban is valamelyikünk rögtön ír, ha vannak jelentős akciók
-
Idén végre kifejezetten komoly felhozatala van a Tesco-nak társasjáték terén.
Ennek azért is örülök, mert Karácsony előtt rendszeresen van 25-30%-os akció társasokra hétvégén.
Másfelől pedig rendre a beragadt készletet eladják 50-75%-kal olcsóbban január-februárban. Persze ez kétél, mert ha sok marad, akkor az azt jelenti, hogy jövőre nem fognak ekkora készlettel és ilyen változatosan berendelni megint. -
DJGABI
addikt
ja doppelt vagy railroad ink persze nincs náluk, azokat rendeltem is volna egyből.
második esély so-so.. mi van ha megnyerem nyereményjátékon
Schotten Totten-en gondolkozok, de az szerintem van müllerben meg talán helyi társasboltban is. meg amúgy nincs nagy igénye, LAMA-ból simán kijön, csak 6 helyett 8 színnel
-
Tristis
őstag
Köszönöm a tippet, ki fogjuk próbálni. Egy csomó játékot ki lehet próbálni valami mással.
Nálam ez inkább tudományos érdeklődés, mint sem kalózkodás. Igazából egyik se hatott meg nagyon (a Mysterium meg megvan kieggel).Két hete Just One-t próbáltuk laminált névjegykártyákkal, filcekkel, Concept lapokkal.
Én nem estem hanyatt tőle, de egyszer aranyos volt kipróbálni. Kb. ennyi is van benne...Na de megyek is, mert épp Skull King kártyával nekilátunk az első Fox in the Forest partinak és már nagyon kíváncsi vagyok. Egy újabb ágyban hasalva fekvős játék lehet
-
Tristis
őstag
Jók ezek a tematikus próbálkozások, hogy létrehozzanak valami jó játékot. Mostanában kicsit több a tematika, mint maga a játék, amit meg is értek egyébként. Kitűnni sokkal könnyebb témával, mint jó mechanikával. Mechanikát kitalálni ahhoz zsenialitás kell...
Most már azért túl vagyok jó 500 játék szabályán, de úgy néz ki hosszú távon sosem a szép játékok az igaziak.
Ehhez kapcsolódóan nektek mi a kedvenc 5-10 játékotok, aminek nagyon erős a témája?Lehet bármit adni válasznak az Azul-tól kezdve a Nemesis-ig. Kíváncsi vagyok.
-
maross
nagyúr
nahat nahat. gemklub akcios listat nezegessetek, bar helyenkent szét van esve nalam, nem akcios tetelek is vannak. Erdemes vegigbongeszni.
-
maross
nagyúr
welcome to / köszöntünk... c jatekot nezegessetek még, boven van olyan jo mint a ganz schön, és kevesbe szaraz az egesz
szinten gemklub, 6500- 15% kedvezmény mert aranymedalos jatek, kb 5500-ert behuzhato. Hasonlo aron van tarsasnavigator.hu -n is, es lehet megjelenik hamarosan még egy-ket helyen. kb 45 perc egy parti, nagy kedvenc ez is.
-
-
tuki2200
senior tag
Nyiregyiben csak Monopoly es Catan volt, meg ilyen nagy muanyag allatos kicsiknek valo akarmik, Aldi detto: Monopoly(gyuruk ura,tronok harca, anyam kinja) meg Catan es ennyi. Nagyon nevetseges ennyi boltban még egy szerencsetlen Kingdominot sem talaltam, csak a basic 100eves cuccok mindenhol
-
Bullitz
aktív tag
Szerintem a kínálat egységes, talán a mennyiség kisebb. (ezzel arányosan sajnos néhol valszeg a választék nem lesz ugyanakkora, de én ebből eddig több auchanba is láttam példányt.
KÉRDÉS az, vajon az akció mindenhol ennyi?Hüyle vagyok, megvehettem volna mind3-at és odaadhattam volna, csak nem tudtam kinek kéne.
-
DJGABI
addikt
-
Tristis
őstag
Love Letter (aliexpress, 1000 Ft), One Night Werewolf Deluxe (aliexpress 1600 Ft). Keresgélj
-
-
Azie
őstag
mennyit akarsz költeni, hányótóknak lesz, így vakon fölösleges ajánlani általában - jó, nekem bármit lehet, bármire rá tudok függni
Century 2-5. nem csak 2. emagon volt 1 db 5500-ért, 3 buszmegálló alatt elvitték. carcassonét is 3300-ért.
MP/Geddon - amelyik téma inkább szimpatikus. Az armageddonnál nem annyira jött át nekünk, hogy itt most a világégés után a túlélésről szól a játék, lehetett volna bármilyen témát ráhúzni.
ha bizonytalan vagy, menjetek le egy klubba és próbáljátok végig a kiszemelteket
-
maross
nagyúr
Nem tul biztatoak a jatekok, arak nem rosszak.
Napi csabitas: OrcQuest Warpath, be lehet szallni postat joarasitani
.
-
Bugarov
aktív tag
Carcasson for 2-on én is gondolkoztam amikor láttam a Müllerben, úti társasnak biztos jó lenne, különösen, hogy a Catan mini változatával is jó tapasztalatom volt (vonaton végig azt toltuk a lányommal a nyáron). Legközelebb megveszem
Müllerben ki lehet fogni kiárusításokat is, én Colt Express-t vettem 5500-ért egyszer.
(Szállodában a klubbszoba kínálata a következő volt: Scrabble, Monopoly meg sakk
Látszik, hogy közük nem volt a témához.)
-
maross
nagyúr
Nem merek uj embertol rendelni, kb egy rendeles van a 4-bol ami elvileg beerhetett, es az siman lehet az ovek is. Bele lehet futni kritikan aluli cuccba, es akkor 2500 buko. És a jatek is az eros partijatek kategoria random gyoztesekkel, tenyleg csak annak valo, aki az exploding kittenst is szerette.
-
maross
nagyúr
8-9$-t hatareset modon er meg még akkor is ha jo minosegu, de ahogy nezem, ez nem annyi lesz. A kiegeszitok mozognak 7-9$-ert. tarsasbol inkabb nezz video reviewt, valamint az se baj ha nem erzed magad bekorlatozva a fizikai boltok szegenyes kinalata altal, hanem neten rendelsz, gyakorlatilag barmit
. Vigyazz6 nem rossz jatek, de 4 fő alatt nem jatszanam.
-
Bugarov
aktív tag
Nálam a Port Royal lett a kedvenc utazós játék a nyáron.
Tegnap próbáltam a Catan kockajátékot (nem tudtam otthagyni a Müllerben 2000-ért). MegKOCKÁZTATom (értitek
), hogy simán hozza a nagy tesó (mai szemmel már nem túl acélos) játékélményét. Vonatra, strandra simán jó, szinte semmi helyet sem foglal, ÉS ÉS ÉS ... nyugodtan lehet mellette enni-inni is.
Még annyit, hogy Coup is nagyon klassz játék ebben a kategóriában, alin szintén babokért (és itthon nem is kapható, ugye).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest