- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azie
őstag
válasz
TrollBalint #2280 üzenetére
_magyart_ keres.
-
Tristis
őstag
válasz
TrollBalint #2260 üzenetére
Köszönöm a választ! Készülök 6 játék szabálytanulásával (mind könnyed kategória), remélem sikerül kipróbálnom mind
-
Xaels
félisten
válasz
TrollBalint #2235 üzenetére
90x60cm.
-
Azie
őstag
válasz
TrollBalint #2235 üzenetére
rohadt nagy
kb akkora, mint bsg 2 kieggel
cserébe rendesen átlátható, elférnek rajta a jelzők és a minik is
-
Xaels
félisten
válasz
TrollBalint #2233 üzenetére
-
Xaels
félisten
válasz
TrollBalint #2231 üzenetére
Ezek szerint tetszett a bemutatóm is, ennek örülök. Ezt most ki is emelték pedig olyan mint a legtöbb bemutatóm amit írtam.
-
Bugarov
aktív tag
válasz
TrollBalint #2209 üzenetére
Na megvolt. Kicsit nehezen indult mert sehol se találtam, hogy hogyan kerülnek fel a táblára a kezdőszörnyek
(aztán kiderült: event deck legfelső lapja...
). Az első küldetést nyomtuk végig. Tetszett, hogy a küldetés célja a kaland közben is változik, plusz beütnek váratlan események, amikre abszolút nem vagyunk felkészülve. A béna standee-ket festett minikre cseréltem, ami sokat dobott a hangulaton. Alig várom, hogy jövő héten folytassuk.
-
Azie
őstag
válasz
TrollBalint #1477 üzenetére
szerintem nem vonhatnak le, hiszen pont ez a lényege az internetes vásárlásnak, hogy mivel nem tudom kipróbálni személyesen, ezért állhatok el. normális esetben a boltban is ki kéne, hogy próbálhassam minden extra költség nélkül (oké, egy társasnál nem életszerű). de pl. egy dvd-t is simán vissza kell venniük, vagy egy játékot, akkor is, ha már játszottam vele (ezekénél nyilván nincs kopás). társasnál is, ha sérülés/elhasználódás van, amiatt vonhatnak le ofc. - ahogy a ruhánál is van aki ebből rendszert csinál, úgy a társasnál is lehetne. persze nem ez a cél, csak egy felvetés volt. egyébként meg a sérült dobozos játékokra itthon jellemzően nem adnak semmi kedvezményt, "így jött, kell /nem kell?" a hozzáállás.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
TrollBalint #1037 üzenetére
nemtom, vmi horror téma jön magyarul jövőre, ezt tudom/olvastam talán itt valahol
MoM 2nd mellé jó lesz párba, vagy veszek MoM2 expansiont
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
TrollBalint #885 üzenetére
Mindenhol csak simat lattam, partyt sehol
-
Bugarov
aktív tag
válasz
TrollBalint #839 üzenetére
Köszi, csekkolgatom én is
-
Tristis
őstag
válasz
TrollBalint #813 üzenetére
Az Arkham brutálisan hosszú, az Eldritch emberibb. Én ezt hallottam. Ha ez igaz, fontos tényező lehet.
-
citkar
addikt
válasz
TrollBalint #663 üzenetére
Mielőtt valaki megveszi érdemes kipróbálni, mert nem egy könnyed játék. Az alapjátékot és a kiegészítők nagyját használtan vettem, mert sokaknak hosszú, nehéz, vagy csak nem jön be ez a sötét játékvilág (és hát olcsóbb is). Meg már sok mindent nem is gyártanak.
Örömmel várok bárkit, szívesen Arkhamozok, privátban egyeztethetünk.Egyedül a Fáraós kis kiegészítő amivel még nem játszottam, pedig haveromnak megvan, de olyan sok van, hogy még nem került rá sor.
-
citkar
addikt
válasz
TrollBalint #659 üzenetére
Az Eldritchből csak az alapot láttam, az Arkhamból már minden kiegészítője megvan nekem vagy a baráti társaságomban.
Az Arkhamnál egy kör is bonyolultabb, de a kiegészítők csak fokozzák ezt, nem is kicsit.
Például az egyikben sérülés vagy őrületkártyát húzhatsz, ha életerőd, vagy épelméd elfogy, nem tudhatod milyen negatív tulajdonságot fogsz kapni, de így elkerülsz egy halált, aztán lehet vitatkozni mikor melyiket éri meg. Másik kiegészítőben sötét paktumot köthetsz, hogy egyszerűen feltöltsd az életed, vagy az épelméd (vagy társat kapj), ami (paktumtól függően) további előnyökkel is jár, de aztán jönnek bizonyos kártyák és meg kell fizesd a paktum árát (és/vagy a társaidnak). Maga a játékmenet is változik egyes kiegészítőkkel, sokkal több nyomozó kerül be, több vén és az alapjáték kártyáinak többszöröse kerülhet be egy játékba, mert kombinálhatóak a kiegészítők.
Bekerülnek kapcsolatkártyák, ami téged és egy szomszédod erősítenek.
Nyomozónként egyéni küldetések, ami ha sikerül kapsz valamit, ha elbukod nyilván rosszul jársz.
A közönséges tárgyak pakliba is bekerülnek bizonyos küldetések, könnyebbek és nehezebbek, az egyiknél például, ha sikerül automatikusan nyersz, de hát nem egyszerű megcsinálni.Amiért sokan szeretik a kiegészítőket, hogy sok hátrányát kiküszöböli az alapjátéknak, meg lehet gyorsítani a játékot, volt, hogy 40 perc után leéledt a vén, míg az alapjátékban simán előfordult, hogy az utolsó két végzetjelző kb 2 óra alatt került fel a vénre, emiatt 6-8 órás játék sem ritka.
Ha kíváncsi vagy rá, akár egy (vagy több) játékra is becsatlakozhatsz (Budapesten), nálam van 3 nagy dobozos és két kis dobozos kiegészítő (a többi is úton van, de sokára fog ideérni).
(#662) Mr.Csizmás:
Simán jelentkezhet bárki, privátban írj s egyeztetünk.
Emiatt kaptam nagy asztalt, addig a földön kellett nálam játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged