- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
Luck Dragon #92 üzenetére
Mi történt azóta? Vagy a Németben visszahívott készülékeket árulják nálunk?
-
Z.É.T.
őstag
válasz
Luck Dragon #92 üzenetére
Akkor nem az általam kihozott készülék volt hibás. Kicsit megnyugtat, hogy nem csak belenyúltam.
-
kbyte1024
veterán
válasz
Luck Dragon #67 üzenetére
Sok a gond vele. Ahogy egy kolléga írta itt. Na meg nem viszik mint állat a tkomos barátom szerint
-
kbyte1024
veterán
válasz
Luck Dragon #65 üzenetére
Hát kb
Jézus miket lehet itt olvasni
-
Z.É.T.
őstag
válasz
Luck Dragon #10 üzenetére
A két modell közös hírtopikjában ígértem, hogy írok majd róla a héten, de ma meló után azzal fogok foglalkozni, miként küldhetem vissza. A fényerőszabályzás katasztrófa, a fotók használhatatlanok (gcam-et végül meg sem próbáltam felvarászolni), navigáció nem lenne rossz, de néha pont akkor gondolkodik, amikor gyorsan kellene dönteni (vidéki falvak), az akkustat néha meghülyül (órányi részek tűnnek el a grafikusból és ezzel párhuzamosan a SoT is ugrál, elveszik belőle valamennyi), de ami az abszolút dealbreaker, hogy néha percekig, néha hardresetig semmire sem reagál a készülék, azaz az ujjnyomat megérintésére se kép, se hang, se rezgés, megnyomásra, duplakoppra ugyanez. Ezt bő egy hét alatt - emlékeim szerint - ötször játszotta el, ebből egyszer 100%-os töltöttségről éjszaka néhány óra alatt nullára is merült, valamint ebből az ötből két alkalommal bekapcs után nem fogadta el a beállított 6 számjegyű kódot, csak ismételt restart után.
Metódus: első használatba vételkor rendszerfrissítés után gyári visszaállítás, majd teljes belakás (a gyáriakkal együtt 131 app + testreszabás, de semmi launcher, vagy ilyesmi)
Az első hiba után újra gyári visszaállítás, majd kb a felé app telepítése, kisebb testreszabás, majd tegnapelőtt ismételt gyári visszaállítás, semmi telepítés, semmi testreszabás és így is megmakkant.Nagyon régi dzsunka kínais utánérzetem van (nem emlékszem már a készülék gyártójára, típusára), ez akkor is igaz, ha ez a kikapcsolós/nem reagálós móka vélhetően egyedi hiba és nem általános, valahogy érződik az egész készüléken (számomra) az esetlegesség, amit a
nagyobbközkedveltebb gyártók mára többnyire kinőttek, minimum a középkategória aljától felfelé.Részemről ez így BIG NO.
(ha van mód visszaküldeni, inkább
feljebbtovább nyújtózom árban/havi költségben, egyelőre az A55 és a 13T a két opció, valószínűleg a 13T lesz a befutó)Mindezektől függetlenül el tudom képzelni, hogy sokan fogják elégedetten használni a típust, ha nincs a kikapcsolós mizéria, a kompromisszumokkal együtt is oké lehet, a kijelző például egész oké (fix fényerővel használva)
Részemről ennyi, nem tervezek többet írni a készülékről.
Szerk.: akkustathoz két egymást követő screenshot egy óra
különlegességgelkülönbséggel:Természetesen az üres rész is bekapcsolt készülék mellett, aktív és passzív használat közben született.
-
giroud199
senior tag
válasz
Luck Dragon #4 üzenetére
Talán lesz ra valami normális gcam ,kíváncsiságból berendeltem én is egyet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest