- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
-
Mobilarena
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aslan
aktív tag
válasz
mirci18 #61508 üzenetére
Sajnos mikor új eszközt akartam kérni a már említett válaszokat kaptam:
1. Voltaképpen az a lényeg nekik, hogy kábelen működjön, a wifi az csak egy grátisz. Az ügyfélszolgáltatos hölgy mondókájának lényege legalábbis ez volt.
2. Egyszer egy kiszálló szakinak is mondtam, hogy szarakodik a wifi ezzel a csoda eszközzel, de ő azt mondta, hogy de ez a legjobb eszközünk VDSL-re.
És ezek után, mintha teljesen el is felejtették volna a dolgot. Ergo a szolgáltató nem hajlandó esetemben az eszközcserére. Pff!
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest