- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akita
tag
Hello
Datanet-ről T-kábelre váltottam. Levelezőprogramként a Mozilla Thunderbir-öt használom. Eddig semmi problémám nem volt freemail-es leveleim kezelésében. Bejövő leveleknek a freemail.hu-t állítottam, kimenőnek smtp.datanet.hu-t. Annyit tudok hogy kábelen is a t-online a szolgáltató és valami igen régi weblapon, ahol az outlook beállítását magyarázzák, mind a bejövő, mind a kimenő levelek kiszolgálójaként a t-online.hu-t kell beírni. De hiába írom, nem akar levelet küldeni, fogadni viszont fogad. Mondjuk azt a freemail.hu szervere teszi, gondolom én. Megpróbáltam beállítani az internetelőfizetéssel járó név@t-online.hu-t is, de az végképp nem műxik, se nem küld, se nem fogad. Vajon mit rontok el? Előre is köszönöm segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest