Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Nagyon be vagyok zuhanva! Iszonyat fáradtan ébredtem fel ma reggel. Ez biztosan a tegnapi hajtásnak köszönhető..
    Tegnap nagyon beszívtunk. Hoztak oda egy nagyon szar minőségű lambériát nekünk amit piszok nehezen lehetett összerakni. Eszméletlen szívás volt vele. Legalább olcsó lett volna és akkor azt mondom hogy spórolni akartak. De nem! Ez még ráadásul drága is volt. Az eszem megáll. Ezzel még körbekínozzuk a ragalját de belülre ki fogunk harcolni valami csomagolt osztrákot minimum és nem ezt a vacak román hulladékot. Rengeteget mérgelődtem! Azt terveztem hogy lazán körbeérünk a ragaljával és még le is tudjuk fóliázni. Esetleg még az első 3 sor lécet is rá tudjuk verni hogy meg tudjunk állni rajta. Ehelyett a ház 2/3 lett leterítve és épp csak annyira tudtuk lefóliázni hogy ne ázzon. Ráadásul tegnap dolgoztunk először a zsír új 5 pontos zuhanásgátlóinkban. 10 perc volt mire felvettük őket. Meg fogjuk szokni de nekem pl. a nyakamat kidörzsölte a vállpántja. Ráadásul piszok drága. Most már hetek óta folyamatosan sisakban vagyunk rendesen és tegnaptól a biztonsági öv is a menetfelszerelés része. Remek.. A munkaadónk fél szóval megemlítette hogy a munkavédelmis bírság egy részét le fogja vonni tőlünk. Ennek nagyon nem örülök de tenni ellene nem tudunk.
    Tegnap végre megjöttek a memoim. Most 4x1giga kingmaxom van bazi nagy AC hűtővel a testén. Lazán mennek 1150mhz-en 1,95V-al. Tegnap játékokkal teszteltem 64bites win7 alatt és eszméletlenül sokat számított ez a plusz 2 giga ram. A játékok egészen kisimultak. Nincsenek akadozások. Eladtam a 8500gt-t így a memo árából vissza jött valamennyi ami persze vándorolt is az új vga projektembe. Úgy néz ki hogy Zoli megveszi a 4870-et tőlem . Ez azt jelenti hogy jövő héten meglehet az új videokártyám . Most olvastam hogy elkezdték forgalmazni a gyári 1ghz-re húzott órajeles 4890-et. Lehet olyat próbálok meg szerezni. Feltéve ha nem lesz sokkal drágább mint a sima kártya. Mivel úgyis vizezve lesz ezért nem aggódok a hőfokok miatt...
    Az én volt kingmax memoimat ma átszerelem gyerekek gépébe és az abban lévő mezei ramokat eladom ami persze megintcsak az új vga árához csapódik. ;]
    Ma nem dolgozunk. Pihizünk hétvégén. Kell is egy kis feltöltődés a gyerekekkel. Tegnap beszélt mami az iskola igazgatónőjével és az Imrust megengedik hogy visszafogjuk csak írásban kell kérni. Már eldőlt hogy mindenképpen maradni fog jövőre és a hugával egy osztályba fog járni. Legalább elrendezgeti Imrust...
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák