Hirdetés

Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Ma vagyunk szerelmemmel 128 hónaposak. Egy egész emberöltő óta imádom az én kacsámat és remélem ezen nem változtat semmi és senki életem hátralévő pár évében.
    Tegnap vettünk egy F Astrát édesemnek amit Kati el bírt nevezni Masninak. Tehát az autónak mostantól Masni a neve. Egy egész jó állapotú fehér sedanra tettünk szert. Sima mezei 1,4L központi befecskendezős lomhácska jószág ami pont nekünk való. Rozsdafoltot 2 helyen találtam csak rajta amikor átböngésztem. Egyik az első ajtónál a pántnál, a másik a bal első ajtónál a kilincs felett a gumi alól barnás rozsdafolyás egy vékony csíkban. 18 közepéig müszakis és bánatomra vonóhorgos. Muszáj volt feladnom a horogellenes álláspontomat mert ez egy magyar betegség hogy amint megvesszük az autót rohanunk horgot tetetni rá. Talán az szólt e mellett az autó mellett hogy 2011 vagy 12-ben hozták be nyugatról. Vagy németben gyártották, vagy remélem hogy az exportra gyártott magyar astrák jobbak voltak szerkezetileg. Amúgy teljesen fapados kivitel. Központi zár és egy vezető oldali légzsák ami "extra". Van pár dolog amit meg kell tennünk vele de csak apróságok. Érezhetően dohányoztak benne és ezzel kellene kezdeni valamit, a másik pedig az hogy a pótkerék egy szétrobbant abroncs. Ezt mindenképpen pótolnunk kell mert defekt esetén cumi lenne.
    Ma reggel sietek templomba és onnan apámhoz. Édesemék jönnek be utánam masnival és vásárolunk. Ha olyan idő lesz megpróbálok autót szerelni. Kiszedem Lolából az új akksit és a rádiót, meg kiszerelem a km. óra meghajtó műanyag kereket és felteszem a netre eladni. Valamennyi pénzt kapunk érte.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák