Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Nem aludtunk jól. Kati hamar ébredt a helyén és utána már mi sem tudtunk normálisan pihenni. Ilyen a szülők sorsa. Egy cseppet sem haragszom rá. Majd pihenünk az urnában.
    Tegnap jól be voltam szarva hogy milyen lesz az út de teljesen alaptalannak bizonyult a félelmem. Simán csak nedves volt az út és egy fél csúszás nem volt sehol. Hazafelé Bicskének jöttünk és ott pedig teljesen száraz, szinte nyári útviszonyok voltak. Kitettek magukért a közutasok. :R
    Odafelé beugrottunk apámhoz picit. Rátaboltunk 30 házitojásra. :DDD ;] Múlt héten ottfelejtettük amikor nála voltunk.
    Mielőtt elindultunk Pestre még délelőtt a gépet pucolgattam és a lapvédőt próbáltam egyengetni mert elhajlott és így nehezen nyílik. Ha valaki próbált már aluöntvényt egyengetni akkor tudja hogy bármelyik pillanatban elpattanhat. Nem tudtam rendesen kiegyenesíteni de azért alakult. Majd még próbálkozok.
    Ma viszem vissza kollégámnak a Rubik kockáját. Megpróbálom neki megtanítani hogy kell kirakni de nem tudom sikerül e átadni a tudásomat. ;] Szerencsére újra dolgozunk. Remélem most egész hetet leszünk.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák