Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Épp 4-kor aludtunk vissza édessel. Katica fent volt én pedig wc.-n jártam. Mindjárt paradicsompalánta ültetés lesz. Kaptam munkatársamtól 3 kifejlett példányt mert a mi kis tejfölös doboz tenyészetünk behalt. Ezek vannak vagy 50cm-es kifejlett példányok. Megpróbálunk ebből paradicsomot nevelni. Már nem kell túl sok és teremni fog. (reméljük)
Tegnap egy fagerendázatot készítettünk gipszkartonozáshoz és be is szigeteltük. 30m2 körüli részt készítettünk. Ma rászórjuk a lécvázat és bekartonozzuk. Ez a terv.
Készítettem 3 remekbe szabott képet a zsindelyről.
1
2
3
A meredekebb tetőt nem mi csináltuk csak átzsindelyeztük. Most is itt kartonozunk.
Tegnap reggel felhívott a sógorom és felnyomott agyilag. Azt hitte hogy ma megyünk Kenesére. Vagyis tudta hogy nem de mégis tette a hülyét hogy még meg kell csinálnunk a padlás leterítését OSB lappal, holott az nem volt benne a vállalásunkban. Mondtam is neki hogy előbb a tető legyen lefedve és csak utána lehet szó a pluszmunkáról. Volt némi ordibálás mert azt hitte hogy erőből rá tud beszélni de most tévedett... Már tavaly is megfogadtam hogy nem dolgozok neki mert erre nincs szükségem.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 10
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest