Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Teljesen nyugodtan aludtam és ezt többek között annak tudom be hogy ma végre dolgozok! :DD Lehet ez csak egy napos munka de mégsem ülök itthon és ez máris boldoggá tesz. :C Itt elsősorban nem is csak pénzkérdés hanem az hogy végre mozgok. Teljesen eltunyulok télen a munkahiány miatt.
    Tegnap nem takarítottam táltost mert nem volt annyira jó idő. Majd valamikor máskor. Ha esetleg több napot fogok most dolgozni akkor lehet elviszem a porszívót magammal és ebédszünetben kiszívatom.
    Reggel beszéltem volt asszonnyal hogy mi is történt Imrus felvételién. Az elmeséltek alapján egész ügyes lehet 60 fő jelentkezett 25 helyre és ő benne volt. Na nem a tanulmányi eredménye alapján. Felvételin 3 rajzot kellett készíteniük adott témákra és vinniük is kellett saját rajzokat. Ezek alapján vették fel művészeti szakra. Hmmm. Még a végén valami művészféleséget nevelnek belőle amikor én precíziós fémipari szakmát akartam neki. :DDD
    Tegnap éreztem először hogy mozog a pindurkám. Odatapasztottam a fülemet édes pocakjára és megnyomta a pocak. Ez az első kommunikáció apa és gyermeke között. Nagyon boldogan aludtam el ettől!
    Nemsokára indulunk. Közösen visszük cuncikát oviba és kiteszem édest a pennynél én pedig indulk dolgozni.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák