- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Milyen okostelefont vegyek?
- iGO Primo
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Teljesen nyugodtan aludtam és ezt többek között annak tudom be hogy ma végre dolgozok! Lehet ez csak egy napos munka de mégsem ülök itthon és ez máris boldoggá tesz. Itt elsősorban nem is csak pénzkérdés hanem az hogy végre mozgok. Teljesen eltunyulok télen a munkahiány miatt.
Tegnap nem takarítottam táltost mert nem volt annyira jó idő. Majd valamikor máskor. Ha esetleg több napot fogok most dolgozni akkor lehet elviszem a porszívót magammal és ebédszünetben kiszívatom.
Reggel beszéltem volt asszonnyal hogy mi is történt Imrus felvételién. Az elmeséltek alapján egész ügyes lehet 60 fő jelentkezett 25 helyre és ő benne volt. Na nem a tanulmányi eredménye alapján. Felvételin 3 rajzot kellett készíteniük adott témákra és vinniük is kellett saját rajzokat. Ezek alapján vették fel művészeti szakra. Hmmm. Még a végén valami művészféleséget nevelnek belőle amikor én precíziós fémipari szakmát akartam neki.
Tegnap éreztem először hogy mozog a pindurkám. Odatapasztottam a fülemet édes pocakjára és megnyomta a pocak. Ez az első kommunikáció apa és gyermeke között. Nagyon boldogan aludtam el ettől!
Nemsokára indulunk. Közösen visszük cuncikát oviba és kiteszem édest a pennynél én pedig indulk dolgozni.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen NAS-t vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- Canon MILC: EOS R és M topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- League of Legends
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
- Hibátlan Apple MacBook Pro 14" 16/500 2021 M1 Pro Chip ! 3 Hó Jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.