Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Nyugis éjszakán vagyunk túl. Teljesen kipihentem magamat bár az ébredés picit nehéz volt.
    Tegnap reggel közösen vittük cuncikát oviba. Picit izgultunk hogy talán a megfázásból gond lesz de semmi nem volt. Az egész csoport tüsszög így nem lóg ki a sorból. Én elmentem dolgozni édest pedig kitettem a péknél. Ő délutánra ment.
    Egész délelőtt egyedül dolgoztam. Már megszoktam hogy egyedül szenvedek. Délre megjött Szabi és a műszaki vezető. Megbeszéltünk pár dolgot ami mára már fontos lesz. El is mentek anyagot vásárolni amit elvileg még tegnap oda szállítottak. Én korábban jöttem mert cunciért siettem az oviba. Nagyon örült nekem. Szeret oviba járni de azért a jóból is megárt a sok.
    Hazafelé és este is lementünk édest meglátogatni a boltba. Itthon minden rendben volt. Cunci 2x megnézte a csipkerózsikát és belekezdett a hamupipőkébe is. Hiába! Nő...
    Ma ugyanez lesz mint tegnap. Vagyis tegnap még isiből hazafelé oda ugrottak a gyermekeim és oda adtam nekik a megírt filmeket amit kértek. Elhozták tálti súlyadós csekkjét is amit fel kell adni a héten.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák