Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelT!

Idág aludtam!!!!Elképesztő hanyagság!!!!Majdnem 11 órát aludtam folyamatosan.Ilyen sem volt mostanában.Tegnap befejeztük a cserepezést és visszavittük a felvonot.
    Én kinéztem egy full passziv radiátort a gépemhez és lehet meg is veszem.Ez nem olcsó de belekostolnék a passziv üzemmódba.Végülis akkor a gépemben a tápon kivül más venti nem lenne.Tegnap proba képpen lehuztam a jelenllegi dual extrem radimrol a ventiket és nagyon tetszett a csend.Terhelés nélkül ez a radiátor is elviszi szépen 48 fok körül passzivan a procit de P95 alatt 22 perc allatt elértem a 80 fokot.Ekkor leállitottam a tesztet.Mindenesetre biztató.
    Azért ezt a Q procit nem véletlenül hivják qazánnak.
    Tulajdonképpen 2 szenvedélyem van az életben a szerelmem és a gép.Persze a gyerekek és a munkám is nagyon fontos.
    Örülök ha fejleszthetek.Bevallom őszintén teljesen felesleges volt ezt a procit is megvennem.Amiota megvan kb. 10 percet játszottam és a többi időt netezéssel és teszteléssel töltöttem.Tehát teljesen felesleges egy ilyen gépet fentartanom.De mit tegyek?Imádok költeni a gépre.Ez néha már beteges!
    Legyen szép vasárnapja mndenkinek!

Aktív témák