Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Egyszer láttam hőkamerával egy ilyet (bár lehet, hogy az amerikai jellegű jég-adagolós volt), és persze, hogy rosszabb mint egy átlagos (szigetelés szempontjából). Italos hűtőnek, bornak elnézem. De máshoz
... használnom kéne...Bár az is benne van -csak most jutott eszembe-, hogy általában azt eszed, kívánod meg, ami a szem előtt van, és a nyers dolgok romlandóbbak mint egy chips, vagy keksz, szóval pont azt nem látod, ami egészségesebb, és rolandóbb, mert el van rakva.
Emellett még az is számíthat, hogy nem cseréled a belső hűtőközeget azzal, hogy választasz... de kivételnél kb meg is történik.... szóval nagy passz! De pl a bevásárlő központokban is kb ilyenből veszed ki a cuccod
-
hegedus001
senior tag
Elmeroggyantak vagytok, nagyon jókat nevettem a képeken
#youmademyday Köszöönöm!
-
paatrick
őstag
Ezt az üvegajtós hűtőt egyszerűen nem értem. Látom a reklámját, kopogjál rajta, felkapcsolja a villanyt és belátsz de minek?
Én raktam bele a cuccokat akkor tudom mi van benne, meg eleve csak akkor van értelme ha kevés cucc van benne. Pár barátomnál úgy néz ki a hűtő hogy fullig van rakva dobozokkal, szóval hiába kopogtatsz akkor is csak a legelső sort fogod látni 
-
kapal
tag
Srácok, zsenik vagytok! Köszi, igen jól lettek a képek és a poénok!
De ezek szerint nektek is bekattant rá az agyatok. -
worxland
addikt
-
kapal
tag
A kép bal oldala alapján azt gondoltam, hogy ez egy sütő.
-
Meg lehet azt venni, ha nagyon szeretnéd, én azért nem ugrottam bele a Fold 3-ba, mert nem támogatta a megfelelő(számomra) hálózati kapcsolatokat. (pl B20)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Viccrovat
- TCL LCD és LED TV-k
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (223A)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- Apple iPad A16 128GB, Wi-Fi, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Biztosító által cserélt - ÚJ
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
... használnom kéne...
#youmademyday Köszöönöm!
Én raktam bele a cuccokat akkor tudom mi van benne, meg eleve csak akkor van értelme ha kevés cucc van benne. Pár barátomnál úgy néz ki a hűtő hogy fullig van rakva dobozokkal, szóval hiába kopogtatsz akkor is csak a legelső sort fogod látni